Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri uluitoare. Și-a avertizat fiica în legătură cu Cristian Cioacă: ”N-a vrut să mă asculte”

Publicat: 08/05/2021 | 19:38

Mama Elodiei Ghinescu a făcut dezvăluiri uluitoare. Emilia Ghinescu a mărturisit că și-a avertizat fiica în legătură cu Cristian Cioacă, presimțind că nu este bărbatul potrivit pentru Elodia.

Au trecut 14 ani ani de când Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă. Familia avocatei a fost îngenuncheată de durere și nici măcar astăzi, rudele sale nu au putut să treacă peste pierderea suferită. Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, dar trupul fostei sale soții nu a fost găsit. Sunt întrebări la care nici până în ziua de astăzi, rudele avocatei nu au primit un răspuns.

Într-un interviu recent, Emilia Ginescu a făcut dezvăluiri uluitoare. Femeia a mărturisit faptul că a avertizat-o pe Elodia cu privire la Cristian Cioacă, dar fiica ei nu a ascultat. (CITEȘTE ȘI: DECIZIA ULUITOARE PE CARE A LUAT-O PATRICK, FIUL ELODIEI GHINESCU: ”A EXISTAT O ASTFEL DE CERERE FORMULATĂ”)

”Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește.

M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Elodia Ghinescu pentru impact.ro.

Cazul Elodia a șocat o țară întreagă

În anul 2007, în noaptea de 29 spre 30 august, Cristian Cioacă a ucis-o pe aceasta, în urma unor certuri conjugale pornite de la infidelitate. Cioacă i-a aplicat Elodiei mai multe lovituri, după care a dus-o în baie și a tranșat-o, pentru a-i ascunde corpul mai ușor. (VEZI ȘI: CARE A FOST DISCUȚIE PE CARE AU AVUT-O ELODIA ȘI CRISTIAN CIOACĂ. DESPRE CE AU VORBIT CEI DOI, ÎNAINTE DE DISPARIȚIA AVOCATEI DIN BRAȘOV)

În anul 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea acesteia și a primit o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare, precum și achitarea pagubelor în valoare de 250.000 de euro, familiei Elodiei Ghinescu.