Mama Elenei Ionescu a fost operată pe creier: ”A văzut moartea cu ochii, era inconștientă”

Publicat: 11/02/2020 | 15:26

Mama Elenei Ionescu a fost operată pe creier. Artista a povestit despre momentele de coșmar prin care a fost nevoită să treacă în urmă cu doi ani.

Elena Ionescu are o relație specială cu părinții ei. Mama și tatăl artistei au susținut-o necondiționat pentru a-și îndeplini cel mai mare vis: acela de a cânta pe scenă. Puțini, însă, sunt cei care știu momentele de coșmar prin care au trecut membrii familiei Elenei Ionescu în urmă cu doi ani. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE SCENE INTIME LA SURVIVOR ROMÂNIA DE LA KANAL D! CU CINE A FOST FILMATĂ ELENA IONESCU DE CAMERELE ASCUNSE)

”În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine.

Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară! Încă de la grădiniță cântam, lumea îmi spunea că am talent, așa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar. Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment”, a mărturisit Elena Ionescu.

Elena vrea să se recăsătorească

Și-a dorit să aibă o familie fericită alături de tatăl copilului ei, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată. În vara anului 2019, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să pună capăt căsniciei lor. Acum, artista este hotărâtă să înceapă o nouă etapă din viața ei și se vede, din nou, mireasă. (VEZI ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU O FACE PRAF PE ELENA IONESCU, DUPĂ ELIMINAREA DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: „ESTE INUMANĂ!”)

”Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață, întotdeauna mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit.

Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!”, a declarat Elena Ionescu pentru Ciao.ro.