Mama boxerului care l-a tăiat pe Bebino se teme de răzbunarea ”bercenarilor”: ”Au făcut chetă pentru a cumpăra arme din Moldova!”

Publicat: 14/01/2020 | 20:10

Mama lui Cezar, tânărul care l-ar fi “tranșat” – pur și simplu – pe celebrul “Bebino”, a rupt tăcerea. Femeia a oferit detalii cutremurătoare și a dezvăluit motivul pentru care a izbucnit confictul între fiul ei și liderul “Clanului Sportivilor”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, mărturiile care vor face înconjurul lumii interlope.

Cezar, bărbatul care, la finalul săptămânii trecute, a fost implicat într-o dispută sângeroasă cu “Bebino”, liderul “Clanului Sportivilor” din zona Berceni, s-a predat oamenilor legii. Acesta a fost adus de un motociclist, care face parte din grupul ”Hells Angels”.

(VEZI AICI: NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON S-A PREDAT AUTORITĂȚILOR, DUPĂ CE L-A TRANȘAT PE BEBINO! IMAGINI EXCLUSIVE)

Ulterior, după ce a coborât de pe motor, Cezar a intrat în sediul poliției, acolo unde îl aștepta avocatul. Din câte susțin apropiații bărbatului, el nu ar face parte din niciun clan țigănesc, fiind pe cont propriu.

Dacă se va constata vinovăția sa, Cezar ar putea deveni însă un adevărat lider al lumii interlope din Capitală, potrivit surselor noastre. Pentru lămuriri suplimentare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu mama lui Cezar, cel care este acuzat că l-ar fi măcelărit pe celebrul “Bebino”.

“S-a scris că băiatul meu s-ar ocupa și ar consuma droguri, dar…”

În primă fază, cu o voce tremurândă, mama lui Cezar a ținut să dezmintă informațiile potrivit cărora băiatul ei ar fi consumator și traficant de stupefiante și că ar risca să ajungă la închisoare din cauza acestor lucruri.

S-a scris în presă că băiatul meu s-ar ocupa și ar consuma droguri, lucruri neadevărate deoarece nu a consumat droguri, iar acest lucru poate fi probat la o simplă analiză solicitată de organele abilitate. De asemenea, nici nu este cercetat și nici nu a fost cercetat pentru vreo infracțiune de trafic de droguri sau deținere”, ne-a declarat mama lui Cezar, Gheorghe Selena.

Mama lui Cezar susține că băiatul ei nu fost niciodată implicat în scandaluri cu drogurile
Mama lui Cezar susține că băiatul ei nu fost niciodată implicat în scandaluri cu drogurile

(VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT” DE NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON)

“Fiul meu a umblat mereu singur”

Femeia susține, sus și tare, că fiul ei nu este membru al vreunei grupări interlope și a făcut apel la oamenii legii să supravegheze cu maximă atenție clanurile care i-ar dori răul lui Cezar.

Au apărut informații în presă că toți membrii Clanului Sportivilor din Berceni au făcut chetă pentru a achiziționa în mod ilegal arme din Republica Moldova, arme ce ar urma să fie folosite în scop de răzbunare. Toți acești interlopi ar putea să folosească aceste arme, dacă zvonurile sunt reale, doar împotriva mea. Eu sunt singura grupare din care fiul meu face parte.

Fiul meu a umblat și umblă mereu singur și nu are apartenență la niciun clan. Sunt convinsă că Poliția Română va supraveghea toate aceste grupări deoarece s-a constatat în toată România că, în ultima perioadă, desfășoară activități de supraveghere a intereselor cetățenilor”, a mai spus Gheorghe Selena, mama celui care l-a „tranșat” pe “Bebino”.

(NU RATA: BEBINO A AFLAT PE PATUL DE SPITAL CĂ UN AFACERIST I-A DEPUS PLÂNGERE PENTRU O BĂTAIE ÎNTR-UN CLUB!)

O taxă de protecție, motivul conflictului: “I-a cerut mașina fiului meu!”

În urma unei conversații pe care a avut-o cu fiul ei, femeia susține că a aflat și motivul real pentru care a izbucnit confictul dintre Cezar și Emil Marius Alecu, cunoscut drept “Bebino”. La mijloc ar fi fost, așa cum era de așteptat, o sumă de bani. O taxă de protecție, pe limbajul interopilor.

În urma discuției purtate cu fiul meu, am înțeles adevărul despre motivul izbucnirii acestui conflict, creat de «Bebino», care, fără niciun motiv, a solicitat de la fiul meu inițial autoturismul acestuia, în valoare de 25.000 de euro, în schimbul sumei de 12.000 de euro, în mod real diferența dintre preț reprezentând taxa de protecție.

În cursul zilei de joi, 9 ianuarie, «Bebino» l-a întrebat pe fiul meu pe Instagram ce a rezolvat cu problema taxei de protecție. Acesta i-a spus că nu are decât 1.000 de euro, la care «Bebino» i-a răspuns că vine în 40 de minute să-i ia. În realitate, a durat doar aproximativ 15 minute, acesta fiind însoțit și de alte persoane.

Știu de la fiul meu că «Bebino» s-a arătat indignat de suma de 1.000 de euro. Mai multe aspecte nu am aflat de la băiatul meu”, a declarat mama lui Cezar pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Acest interlop, «Bebino», a venit peste fiul meu să…”

Femeia trage speranțe că poliția își face datoria și că îl va pedepsi exemplar pe Emil Marius Alecu, zis “Bebino”. “Sunt convinsă că organele de urmărire penală vor desfășura cu celeritate și profesionalism urmărirea penală și vor afla cu siguranță cele întâmplate în realitate, despre faptul că acest interlop, «Bebino», a venit peste fiul meu să își ia banii pe taxa de protecție”, a mai spus mama lui Cezar.

Bebino ar fi fost măcelărit de Cezar
Bebino ar fi fost măcelărit de Cezar

(CITEȘTE ȘI: COLOSUL SANDU LUNGU ÎL PUNE LA PUNCT PE INTERLOPUL BEBINO)

Cezar, reținut pentru 24 de ore!

Vreau să mai spun că fiul meu s-a prezentat de bunăvoie la poliție, iar, până la momentul prezentării, asupra sa nu a fost emis niciun mandat de aducere. În prezent, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore”, a încheiat mama lui Cezar.

(NU RATA: BEBINO, SCENE ULUITOARE ÎNTR-UN CLUB DE FIȚE DIN CENTRUL VECHI DIN BUCUREȘTI)

Răfuială sângeroasă!

„Bebino”, liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni, și Cezar, presupus membru al Clanului Țiganilor, s-au războit sângeros, mai ceva ca-n filmele horror, zilele trecute, într-un loc ales aleatoriu, pe Șoseaua Petricani. Potrivit surselor noastre, discuțiile purtate de cei doi la telefon, „Bebino” și Cezar, duceau către altceva, nu înspre măcelul care a zguduit lumea interlopă.

(VEZI: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

„Bebino” l-ar fi pocnit pe Cezar în figură, în timp ce discutau. Atunci, gașca lui Cezar și-ar fi scos arsenalul din mașină: topoare, săbii, cuțite. Și a atacat. Chiar Cezar l-ar fi lovit cu o macetă în cap pe „Bebino”. Apoi, găștile s-au încins. A fost baie de sânge!

Duși de urgență la spital, unul la Floreasca, altul la Sf. Pantelimon, cei doi au fost imediat băgați în operații. „Bebino” a avut cel mai mult de suferit, fiind, practic, acoperit de răni. Un deget îl pierduse pe câmpul de luptă, iar un altul a fost salvat, in extremis, de medici.

Bebino a ajuns pe masa de operație, cu răni grave
Bebino a ajuns pe masa de operație, cu răni grave

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)