Mama Biancăi și-a denunțat ginerele la Poliție: ”Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața…”

Publicat: 08/03/2020 | 23:48

Super-exclusivitate marca D.A.S! După scenele halucinante care s-au petrecut, vineri, în parc, între mama Biancăi Drăgușanu și ginerele ei, episod despre care v-am relatat, în premieră, AICI, noi detalii incredibile ies la iveală. Madi Dragoș, mama vedetei,  l-a denunțat pe Alex Bodi la Poliție. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. (VEZI AICI: AVEM SINGURELE IMAGINI DE LA SCANDALUL DIN PARC DINTRE MAMA & SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul incredibile legate de mega-controversa din familia Biancăi Drăgușanu. (NU RATA: ANA MANECHINA A PRIMIT CHEILE UNUI RANGE ROVER DE LA ”IUBI CHELTUITORUL”!)

După cum v-am relatat pe larg, un nou episod violent a zdruncinat mariajul Biancăi Drăgușanu. Chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani, vedeta a avut parte de un mega-scandal. Vineri, în jurul prânzului, Alex Bodi a ”intrat” tare în soacra lui, Madi Dragoș, după ce femeia ar fi încercat să aplaneze conflictul iscat între fiica și ginerele ei.

La scurt timp după apelul la 112, în parc s-a deplasat de urgență un echipaj al Poliției.  Oamenii legii au audiat ”părțile” la fața locului. Timp de mai multe minute, cei doi polițiști au discutat atât cu Bianca Drăgușanu și soțul ei, cât și cu mama acesteia, Madi Dragoș. (VEZI ȘI: IMAGINEA CARE ANUNȚĂ ”CUTREMURUL” ÎN CĂSNICIA BIANCĂI)

Mama Biancăi și-a denunțat ginerele la Poliție

”Este agresiv cu fiica mea!”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, și-a denunțat ginerele la Poliție. Imediat după ce în parc au apărut polițiștii, mama vedetei, extrem de speriată, a început să le povestească, cu lux de amănunte, tot calvarul prin care trece fiica ei. Conform surselor citate, Madi Dragoș le-a spus polițiștilor că Alex Bodi este agresiv cu fiica ei, Bianca Drăgușanu, iar că cei doi ar fi avut un scandal în noaptea de miercuri spre joi, dar și în noaptea de joi spre vineri. Aceștia s-ar fi certat până aproape de zorii zilei.

”Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri”, ar fi mărturisit mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii.

Singurele imagini de la scandalul din parc dintre mama & soțul Biancăi Drăgușanu!

Scene terifiante în parc!

Un martor ocular al regretabilei scene din parc a relatat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, tot ce s-a petrecut, în cele câteva minute zbuciumate, între Alex Bodi și soacra lui. (VEZI AICI: NORA LUI LEO DE LA STREHAIA A FOST POZATĂ GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII!)

„S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo… Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură (…) Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el … Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație”, a dezvăluit sursa citată, pentru site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu a avut o aniversare de coșmar!

Bianca a plâns în direct

Bianca Drăgușanu (38 de ani) a dezvăluit, vineri după-amiază, la Kanal D, că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua ei, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce reproșuri. Vedeta a izbucnit în plâns, în direct, și a povestit totul. Alex i-a făcut o scenă de gelozie din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram și unde apare îmbrăcată cu un sacou roz. (NU RATA: ELE SUNT CELE MAI SEXY-FEMEI DIN SHOWBIZ)

„Situația este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, au fost primele cuvinte ale Biancăi.

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situația în care singurul lucru să mă descarc e ca să fiu așa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial, stabilisem să ieșim la un restaurant, dar pentru că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. 

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să îți povestesc. Mama mă întreabă «mai poți?». Teoretic, Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)