Mama Biancăi Drăgușanu, obligată să plătească o amendă colosală pentru că ar fi dat declarații false poliției. Totul este strâns legat de fiica sa

Publicat: 14/01/2021 | 11:53

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, a ajuns în fața judecătorilor pentru a face o plângere polițiștilor care au amendat-o pentru un apel la 112, pe motive că ar fi fost fals.

Concret, femeia a primit 2.000 de lei amendă din partea polițiștilor de la secția 7 de Poliție din București, după ce a sunat la numărul de urgență și a reclamat că fiica ei este sechestrată de soțul ei de atunci, Alex Bodi.

Incidentul s-a petrecut în luna martie a anului trecut, atunci când Madi a apelat-o de mai multe ori pe telefonul mobil pe Bianca Drăgușanu, iar aceasta nu a răspuns.

Femeia se afla la Călan iar fiica ei la București. Mama Biancăi și-a pierdut cumpătul și a apelat numărul de urgență 112 susținând că fiica ei ar fi victima unei posibile sechestrări. Vedeta negat că ar fi sechestrată, motiv pentru care oamenii legii au făcut cale întoarsă și i-au aplicat mamei

”În motivarea plângerii petenta a arătat, în esență că, în procesul-verbal de contravenție contestat întocmit de către un agent constatator din cadrul Secției 7 Poliția Capitalei, se arată că la data de 29.02.2020, ora 13,20, aflându-se la domiciliul ei din orașul C____, a apelat intenționat numărul unic 112 pentru determinarea alarmării agenților de poliție, prin declarații false, să intervină la cele sesizate de către ea, în condiția în care cele sesizate nu au fost confirmate ulterior de către organele de politie, fiind sancționată cu amendă contravențională în valoare de 2.000 lei, conform art. 32 alin. 1 din H.G. nr. 34/2008”,se arată în dosarul cauzei, scrie wowbiz. 

Ce le cere judecătorilor mama Biancăi

Și pentru se simte neîndreptățită, Madi Dragoș a cerut judecătorilor să-i anuleze amenda pe motiv că polițiștii nu și-au făcut treaba cum se cuvine. Aceștia nu au cercetat prea mult reclamația făcută de Madi și au preferat să-i dea acesteia amendă decât să vadă dacă nu cumva femeia chiar spune adevărul.

Judecătorii i-au dat câștig de cauză femeii în condițiile în care reprezentanții Direcției Generale de Poliție București au lipsit de la proces și doar a cerut într-o întâmpinare ca dosarul să fie mutat de la Hunedoara la București. Tot ei au respins cererea Poliției București și au hotărât să anuleze procesul verbal pe numele lui Madi Dragoș. Hotărârea a rămas definitivă pentru că nu a fost atacată în termen de 30 de zile de nici una dintre părți.