Mama Alexandrei Măceșanu este disperată: ”Nu mai avem încredere în nimeni!”

Publicat: 23/01/2020 | 16:57

Mama Alexandrei Măceșanu este disperată. Femeia vrea ca dosarul cazului Caracal să fie strămutat, după ce acesta a ajuns la Tribunalul Olt.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Ne dorim să fie mutat dosarul. Nu mai avem încredere în nimeni, având în vedere prin câte a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat. Cum să mai ai încredere în poliţiştii care sunt puşi să ne salveze, care de-asta sunt plătiţi, să ne salveze?! (…) Am spus dintotdeaua şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată. Alexandra nicidecum nu este moartă”, a declarat mama fetei.

Florian Eniță spune că s-a declarat șocat de ceea ce a descoperit în timpul cercetării efectuate la fața locului și, din punctul său de vedere, Luiza melencu și Alexandra Măceșanu au trecut prin zile de coșmar. (CITEȘTE ȘI: CE AVERE ARE, DE FAPT, GHEORGHE DINCĂ. ANCHETATORII S-AU CRUCIT. CÂȚI LEI AVEA „MONSTRUL” DIN CARACAL ASCUNȘI ÎN CASĂ)

Modul de operare, destul de atipic, faptul că a ars cele două victime. Noi, că profesioniști, mergem la față locului, ne facem treabă, chiar dacă avem cadavrul lângă noi, că și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Trebuie să avem tăria asta, altfel nu rezistăm. Abia când am ajuns la reconstituirea din septembrie, câte o zi pentru fiecare victimă în parte, am înțeles calvarul prin care au trecut cele două fete. A fost ceva chiar incredibil, până atunci nu mă gândisem decât la CFL, la recoltarea de probe pentru că dosarul să fie unul bun. După ce am stat ore în șir cu Dincă în casă și ne-a explicat tot ce făcuse cu ele, cum le-a lovit, unde au fost legate, abia atunci am realizat prin ce chinuri au trecut.  Eu nu cred că s-a întâmplat cum a declarat el, că au primit o singură lovitură, au căzut și au murit. Au fost bătute temeinic”, consideră Florian Eniță.

Florian Eniță: ”După atâta experiență, ne dădeam seamă că ne minte”

Fostul comisar-șef îl etichetează pe Gheorghe Dincă drept un ”pervers” și un mincinos ”fără margini”. (VEZI ȘI: GHEORGHE DINCĂ A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ. ÎN CE STARE SE AFLĂ ACUM „MONSTRUL” DIN CARACAL)

”Cu noi era foarte respectuos. A participat la toată CFL. Dar un mincinos fără margini. Un pervers. El își caută întotdeauna cuvintele pentru că mintea și nu știa cum să le așeze, cum să-și pregătească apărarea. Când primea o întrebare, stătea să se gândească înainte de a răspunde. După atâta experiență, ne dădeam seamă că ne minte. A dus-o într-o minciună de la început, la sfârșit, și cu CFL, și cu reconstituirea”, mai spune Florian Eniță. (Citește articolul integral AICI)