Malta, strategie inedită! Oferă până la 100 de euro pentru cei care petrec cel puțin trei zile de vacanță pe insulă

Publicat: 15/04/2021 | 12:04

Autoritățile din Malta au venit cu o strategie inedită pentru a atrage turiști. Malta oferă bani turiştilor care vor ajunge în această ţară, până la 100 de euro. Totul face parte dintr-un program gestionat de guvern care are ca scop atragerea cât mai multor turiști.

Astfel, în cadrul programului Autorităţile din Malta oferă 100 de euro de persoană pentru cei ce fac rezervări la hotelurile de cinci stele. Dacă turiștii aleg un hotel de patru stele o să primească 75 de euro, iar la trei stele 50 de euro. (CITEȘTE ȘI: MALTA A INCLUS ROMÂNIA PE LISTA STATELOR PORTOCALII. CONDIȚIILE IMPUSE PENTRU CEI CARE VOR SĂ INTRE ÎN ȚARĂ)

Programul va începe de la întâi iunie. Cei care vor să beneficieze de această ofertă trebuie să rezerve minimum trei nopţi de cazare. Înscrierile se fac pe site-ul Autorităţii pentru Turism din Malta.

Malta are multe atracții turistice de oferit. Unele dintre cele mai căutate locații sunt: Oraşul Tăcerii, vechea capitală a Maltei sau faimoasa Fereastră Albastră, locul în care s-au filmat mai multe scene din filme precum Contele de Monte Cristo sau Urzeala Tronurilor.