Maladia de care suferă Daniel Pavel, căpătată la Survivor: „Mi-a afectat vederea”

Publicat: 18/04/2021 | 20:24

Prezentatorul emisiunii Survivor România, Dan Pavel, a dezvăluit, într-un interviu recent că șederea în Republica Dominicană i-a adus o problemă de sănătate.

Vedeta s-a mutat în Republica Dominicană la începutul show-ului, iar de atunci soarele puternic din Caraibe i-a afectat vederea, ar acum suferă de afecțiunea care se numește Surfers Eye sau Pterygium.

Citește și: Cătălin Moroșanu a anunțat finaliștii de la Survivor România! Cine are șanse să câștige premiul de 250.000 de lei, pus în joc de Kanal D

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye.

De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi”, a povestit Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, la Kanal D.

Speciliștii spun că terygiile sunt niște creșteri benigne (non-canceroase), dar care pot deforma permanent ochiul, dacă nu sunt tratate corespunzător.

Pterygiile mai pot provoca disconfort și vedere neclară. În cazul în care stai într-o zonă expusă la soare pentru o perioadă lungă de timp și ai de-a face și cu praf și vânt, atunci riști să faci această afecțiune.

Cine este Daniel Pavel

Carismatic, personalitate energică, cu experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecând de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV.

„Pentru mine, reprezintă, în egala măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși”, spunea el, înainte de emisiune.

Nu rata: Prima reacție a Mellinei, după ce s-a scris că ar fi rămas însărcinată la Survivor: „Nu mai aveam răbdare”