Majorat cu lăutari și dedicații la Timișoara. Invitații s-au ales cu amenzi usturătoare

Publicat: 22/12/2020 | 11:05

O tânără şi-a sărbătorit majoratul, iar părinţii au dat un chef de zile mari pentru odorul lor în plină pandemie de coronavirus. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au dat amenzi usturătoare.

Sărbătorita a suflat în lumânările aniversare puse pe un tort imens, cu 5 etaje, iar apoi a primit cadou un bolid de lux, iar evenimentul a fost transmis și live pe Facebook ca toată lumea să vadă bucuria resimțită de tânără la vederea cadoului. Ea s-a urcat la volanul autoturismului, iar tatăl ei a transmis un mesaj live pe Facebook.

„Trăiască sărbătorita mea frumoasă, Dumnezeu să te binecuvinteze fata mea frumoasă! Să ai parte de bucurie și fericire și să folosești sănătoasă mașina ta frumoasă!!! DUMNEZEU să-ți călăuzească toți pașii toată viața!!!”, se arată în descrierea live-ului de pe Facebook.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție și opt jandarmi. La petrecere erau mai multe persoane, însă doar 17 dintre ele au primit amenzi usturătoare în valoare de 33.500 de lei, pentru că nu au respectat măsurile impuse de autorități.

„În data de 20.12.2020, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma unui live postat pe rețelele de socializare cu privire la faptul ca într-un imobil din zona Ronaț are loc un eveniment privat încălcându-se normele legale în vigoare. In urma verificărilor efectuate a fost stabilită locația pe strada Alexandru Donici din Ronaț.

La fata locului au fost direcționate 2 echipaje de poliție și 8 jandarmi care au stabilit ca în imobil se organiza o petrecere privată. Evenimentul a fost întrerupt, au fost identificați 17 participanți și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 33.500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și o sancțiune în valoare de 1.000 lei la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, se arată în comunicat.