Mai vrea sau nu copii Gabriela Cristea?! Dezvăluirea pe care i-a făcut-o Cristinei Cioran

Publicat: 25/04/2021 | 09:56

Gabriela Cristea are două fetițe superbe, dar recent a mărturisit că nu își mai dorește copii. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluirea în cadrul unei discuții, în direct, cu Cristina Cioran.

De-a lungul timpului au tot existat zvonuri conform cărora Gabriela Cristea ar fi însărcinată pentru a treia oară. Vedeta a infirmat, de fiecare dată, speculațiile, iar acum a spus lucrurilor pe nume! Gabriela Cristea și Cristina Cioran s-au întâlnit în mall, la o sesiune de shopping, și au schimbat câteva vorbe.

Cristina Cioran va deveni mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii! Vedeta a mărturisit ce simptome are de când a rămas însărcinată și, totodată, a spus că gestionează destul de bine situația în care se află. (CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA, CRITICATĂ PENTRU APARIȚIA DE LA „MIREASA. URZEALA SOACRELOR”. DETALIUL RUȘINOS CARE A IEȘIT LA VEDERE)

”Mă înțeleg bine cu situația, dar sunt copleșită de tot ce urmează să se întâmple. Este incredibil. Am avut doar grețuri, eu oricum am rău de mișcare. Dacă nu mă așezam la orizontală o oră-două probabil vomitam. Stările astea au venit peste cele existente deja. Este o perioadă interesantă”, a spus Cristina Cioran.

Gabriela Cristea nu-și mai dorește copii

În cadrul discuției cu viitoarea mămică, Gabriela Cristea a mărturisit că nu-și mai dorește copii. Prezentatoarea TV spune că este mult prea în vârstă ca să rămână însărcinată pentru a treia oară. (VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA A PLÂNS ÎN HOHOTE, PE STRADĂ. TAVI CLONDA A FILMAT ÎNTREG MOMENTUL. VIDEO)

”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau.  Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță”, a mărturisit Gabriela Cristea.