Mai mulți angajați ai Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova s-au ales cu plângere penală, după dispariția unei paciente

Publicat: 11/02/2020 | 19:46

Mai mulți angajați ai Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova s-au ales cu plângere penală după ce o pacientă ar fi reușit să fugă din unitatea medicală. Este vorba despre o femeie care acum este căutată cu disperare de familie.

Potrivit poliţiştilor, la data de 30 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de angajaţi ai unui spital din Craiova că o femeie de 61 de ani, din Melineşti, a părăsit locaţia respectivă, plecând într-o direcţie necunoscută.

„Femeia este cautată în continuare, fapt pentru care solicităm persoanelor care deţin informatii utile să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

De asemenea, în aceasta cauză a fost primită o plângere penală, fiind intocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neglijentă în serviciu, urmând ca în funcţie de materialul probator administrat să fie dispuse măsuri corespunzatoare”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Este vorba de Olteanu Maria, de 61 de ani, din Melineşti. Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 metri, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat. La momentul plecării femeia purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz.