Mai multe terase din Eforie Nord au fost închise de OPC

Publicat: 31/07/2020 | 17:51

Numeroase controale au fost efectuate, în ultima vreme, la terasele şi cluburile de pe litoralul românesc. Unii patroni au primit amenzi uriașe, iar altora li s-au închis terasele.

Comisarul şef, Horia Constantinescu, a făcut controale la mai multe terase din Eforie Nord, joi, 30 iulie. Terasele dintre Stuf și Steaua de Mare au fost “vizitate” de şeful CJPC. De asemenea, au fost efectuate controale şi la standurile vânzătorilor de produse de patiserie, de chilipiruri, dar şi pe plajă. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA, MĂRTURISIRI ȘOCANTE PE INSTAGRAM: ”EU ȘIU CUM ESTE SĂ NU AI CE MÂNCA SAU SĂ MĂNÂNCI DIN GUNOI”)

Printre neregulile constatate s-au constatat amplasarea de produse alimentare în soare, la temperaturi de peste 30 de grade și amplasarea necorespunzătoare a tonetelor, acestea fiind aşezate pe trotuar.

Au fost purtate discuţii cu angajaţii teraselor, cu patronii acestora, iar pe măsură ce au fost constate probleme, inspectorii au aplicat şi sancţiunile corespunzătoare, potrivit replicaonline.ro.