Mai apare sau nu sezonul 7 al emisiunii Visuri la Cheie. Ce spune Pro TV

Publicat: 16/02/2020 | 08:45

Emisiunea Visuri la Cheie este unul dintre cele mai de succes show-uri ale Pro TV. După 6 sezoane în care 64 de locuinţe au fost renovate, iar mai multor familii le-a fost redată bucuria, mulţi s-au întrebat dacă postul de televiziune va mai realiza şi sezonul 7 al emisiunii.

Pro TV a început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la Cheie

Şi iată că răspunsul este DA! Pro TV a anunţat în mod oficial că a început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la Cheie. Postul TV a lansat şi un apel către cei care cunosc familii sărmane care au nevoie de o casă nouă, să le spună povestea şi astfel să îi poată ajuta să îşi vadă visul cu ochii.

Dragoş Bucur va rămâne în continuare prezentator al emisiunii. El va fi însoţit de Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu, iar toţi îşi vor pune mintea la contribuţie pentru a oferi un viitor mai bun pentru cei cărora soarta nu le-a surâs.

Bucur s-a arătat extaziat de apariţia unui nou sezon al show-ului. „Începe încă un sezon din Visuri la cheie, unde voi fi alături de Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali.

Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor și care cred că pot deveni modele pentru societatea românească a anului 2020 să se înscrie în preselecția pentru Visuri la cheie, pentru că noi abia așteptăm să îi cunoaștem” a spus acesta.

Momentan, nu a fost anunţată o dată oficială pentru primul episod din sezonul 7, dar se pare că vor mai trece câteva luni până când Visuri la Cheie va redebuta.

Cât de adevărată este emisiunea Visuri la Cheie

În urmă cu circa 3 ani de zile, în mediul online se viraliza un articol în care se spunea că emisiunea Visuri la Cheie nu ar fi pe bune şi că tot ce se difuzează la televizor ar fi o „făcătură”.

Mai exact, un site obscur a publicat un material cu o aşa-zisă mărturie a unei femei din Slobozia, care susţinea că ar fi fost păcălită de producătorul emisiunii. „Au venit, au filmat dărăpănătura în care stau. Atât. Casa aia frumoasă pe care au filmat-o după, nu a fost niciodată a mea!”, mărturisea, conform respectivului articol, presupusa femeie înşelată.

Postarea a fost imediat preluată de mai multe site-uri, dar apoi adevărul a ieşit la iveală. Se pare că totul era doar o invenţie, iar femeia care era citată în respectivul articol fake news a dezminţit informaţia pe Facebook, mulţumind totodată echipei Visuri la Cheie pentru că a ajutat-o cu locuinţa şi mirându-se că cineva a putut minţi într-un asemenea mod.

Aşadar, emisiunea este cât se poate de reală, iar toate cazurile prezentate în cadrul show-ului s-au ales cu case sau apartamente renovate.