Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia “Este greu, dar ne descurcăm!” Cine o ajută să treacă peste momentele dificile

Publicat: 15/04/2021 | 12:40

Magda Vasiliu este din nou singură, la patru ani distanță de când s-a mutat în Italia alături de fiul ei, Vlad, dar și de iubit. Din păcate, fosta prezentatoare TV nu mai este, în acest moment, implicată în nicio relație amoroasă. Aceasta a mai dezvăluit și cine sunt persoanele care o susțin atunci când are nevoie.

Magda Vasiliu a ales să părăsească România după ce fiul ei a fost diagnosticat cu cancer. La momentul respectiv, împreună cu iubitul ei și Vlad, băiețelul vedetei, fosta prezentatoare a știrilor de la Prima TV s-a stabilit în Italia.

Întrebată, în cadrul unui interviu, cine o ajută să treacă peste momentele dificile, Magda Vasiliu nu a amintit nimic de partenerul ei, alături de care plecase în Italia în urmă cu patru ani, semn că au rupt legătura.

Îmi sunt prietenii, sora mea, mama. Este greu, dar ne descurcăm. Ce a fost mai dificil sper eu că a trecut. Iar tăria lui Vlad m-a făcut și pe mine mult mai puternică”, a spus Magda Vasiliu, potrivit click.ro.

Momente de panică pentru Magda Vasiliu. Ce a pățit fiul ei, în urmă cu trei săptămâni

Recent, fosta prezentatoare TV s-a speriat teribil după ce fiul ei a avut un accident cu bicileta. Din fericire, Vlad este bine, dar face controale des, pentru că există încă risc de recidivă.

Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum trei săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa”, a declarat Magda Vasiliu, potrivit click.ro.