Magda Vasiliu a confirmat desparțirea de soț. Vedetă este singură din nou

Publicat: 16/04/2021 | 16:45

Magda Vasiliu, știrista care acum 4 ani se muta în Italia pentru a își trata băiețelul de cancer, în Italia, s-a despărțit de soț, iar acum este o femeie liberă. 

Informația a fost confirmată chiar de ea, într-un interviu cu jurnalistul Cristi Brancu.  Primele suspiciuni au apărut după ce vedeta i-a omis pe soțul ei atunci când a fost întrebată „cine a ajutat-o să treacă peste greutăți”.

Citește și: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia “Este greu, dar ne descurcăm!” Cine o ajută să treacă peste momentele dificile

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord si pe care nu îmi doresc sa o comentez pentru că nu este nimic spectaculos.

La un moment dată prioritatile se schimbă, țelurile se schimbă.  Așa cum a fost mutatul in Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri asa ca am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional”, a spus vedeta.

Despărțire de comun acord

Mai mult, Magda a anunțat că decizia luată de comun acord este definitivă. „Pur și simplu, e  o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani.”

Magda a trecut prin clipe grele și le-a raspuns celor care o intreaba de ce nu se intoarce înapoi,  în România. „Vlad e un copil care a depășit o boală cumplita, dar acum e bine. Si, ca orice copil normal, iese cu bicicleta,  iese cu copii. Și a căzut.

Cum cad toți copiii. În cazul lui te gândești că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanta a ajuns în 5 minute.

In 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat au făcut radiografia și mi-au spus: „plecați cu elicopterul la Roma avand în vedere istoricul lui medical.” L-a luat elicopterul, a fost o desfasurare extraordinară de forțe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasa”, a mai spus Magda.

Este al treilea divorț prin care jurnalista trece. La 6 ani de la căsătoria civilă cu Cosmin, vedeta a decis să pună punct relației. Ea a mai fost căsătorită cu Valentin Vasiliu și cu Andrei Vintilescu, tatăl lui Vlad.

Nu rata: Și-a abandonat cariera pentru a-i salva viața copilului ei, iar acum… Am descoperit „paradisul” fostei prezentatoare de la Prima TV