Magda Pălimariu vine cu vreme ”fierbinte” de pe litoral. Prezentatoarea de la Pro TV a făcut o ședință foto în toată splendoarea ei, întinsă pe nisip

Publicat: 15/06/2020 | 15:53

Una dintre cele mai sexy prezentatoare de meteo din țară încinge atmosfera pe nisipurile de la malul mării. Magda Pălimariu a făcut o ședință foto care îi evidențiază trupul perfect, moștenit de la mama natură.

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, este cunoscută ca fiind o femeie extrem de atractivă, cu sex-appeal și o prezență pe care cu greu o poți lăsa neobservată. De fiecare dată, aceasta își bucură fanii pe rețelele de socializare cu ispostaze sexy.

CITEȘTE ȘI: Mihai Albu, din nou la cuțite cu Iulia Albu! Designerul a depus plângere penală împotriva fostei sale soții

Deși vremea nu prea ține cu ea astăzi, prezentatoarea știe cum să ”stăpânească” natura și încinge atmosfera indiferent de gradele din termometre. Vedeta de la meteo s-a întins pe nisip și a făcut câteva fotografii demne de admirat.

A divorțat în anul 2016

În toamna anului 2016, Magda Pălimariu a divorțat de Adrian Bogdan Moisescu, patronul unei firme de securitate din Capitală. Înainte de asta, Magda Pălimariu s-a iubit timp de trei ani cu ”Piticu” de la trupa ”Simplu”, însă nici această relație nu a mai funcționat.

Despre separarea de soț, dar și despre cel mai greu an din viața sa, 2016, a făcut mărturisiri Magda Plăimariu într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro în urmă cu aproximativ doi ani.

CITEȘTE ȘI: Adevărul despre bătaia încasată de Jador și Mario Fresh, în Mamaia. De la ce și când ar fi pornit, de fapt, scandalul

„De exemplu, 2016 a fost un an extrem de greu, o dată pentru că m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am rupt unul de celălalt, după care m-am rupt de tatăl meu. Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Daria Radionova o avertizează pe Bianca Drăgușanu: ”Îmi pare foarte rău de ea!”

„N-aş putea spune că am pierdut doi bărbaţi, pentru că pe fostul meu soţ nu l-am pierdut. Noi am fost cinci ani împreună, cu bune şi cu rele – până la urmă e firesc, nu e totul pictat în roz. Dar mă bucur că, atâta cât am fost împreună, am ştiut să preţuim clipele frumoase şi asta a fost o lecţie din care am învăţat iar ceva. Nu consider că am pierdut ceva, dimpotrivă, poate viaţa mă duce acolo unde trebuie. Dar pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă. Deşi a trecut un an, nici acum nu-mi vine să cred, îmi este foarte dor de el… Nici măcar cu fostul soţ, despre care am ştiut încă de la primele întâlniri că va fi soţul meu, că voi rămâne cu el, nu am ieşit în presă, nu ştia nimeni că am pe cineva. În general, nu-mi place să vorbesc despre cel cu care îmi împart viaţa, pentru că îi încalc cumva dreptul la intimitate”, a mai spus ea.