Magazinele ALTEX și Media Galaxy din toată țara vor asigura, pe loc, toate nevoile urgente ale clienților, în condiții ridicate de igienă și protecție

Publicat: 18/03/2020 | 13:18

România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19, atât a angajaților cât și a clienților care vin zilnic în magazinele Altex din toată țara. Măsurile se aplică și în cazul salariaților din depozite și din centrul logistic aflat în comuna Dragomirești- Vale (județul Ilfov).(CITEȘTE ȘI: ALEX BODI REACȚIONEAZĂ LA DEZVĂLUIRILE BIANCĂI: „ESTE INSTABILĂ PSIHIC. EA M-A ȘANTAJAT ȘI M-A AMENINȚAT CĂ SE SINUCIDE” + “CONSUMĂ MEDICAMENTE ȘI…”)

„Funcționarea în condiții optime a hypermarketurilor, a farmaciilor și a retailer-ilor electro-IT este vitală în situația în care este România acum, respectiv în stare de urgență. Avem o responsabilitate socială să ținem deschise toate cele 125 de magazine pe care le avem la nivel național, luând toate măsurile de protecție, atât pentru angajați cât și pentru clienți. Altex și Media Galaxy au cea mai mare rețea de magazine fizice din retail-ul Electro – IT din România! În aceste momente de nesiguranță și profundă incertitudine, avem datoria față de oameni să le putem rezolva orice urgență, pe loc. Mă gândesc la bolnavii care depind de buna funcționare a unor aparate medicale, sau la cei care stau singuri izolați în case și au nevoie de telefoane mobile funcționale pentru a ține legătura cu familia, la zecile de mii de angajați care lucrează pe termen nedefinit de acasă și au nevoie de calculatoare performante, sau la oamenii care au facut provizii dar cărora pur și simplu li s-a stricat frigiderul sau mașina de spălat rufe și trebuie să își spele hainele zilnic ca să se protejeze. În calitate de lider al pieței, ne vom face datoria să răspundem pe loc, oricărei nevoi a fiecărui cetățean, protejându-l în același timp prin măsuri care să reducă pe cât posibil riscul de îmbolnăvire”, a declarat Dan Ostahie, fondator și CEO ALTEX România.

Toate cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy din capitală și din țară sunt dezinfectate și igienizate integral, o dată la 48 de ore, folosind o tehnologie nouă, foarte eficientă.

Programul magazinelor este flexibil, pentru a evita aglomerația. De altfel, întreaga echipă a fost împărțită în două, fiecare tură urmând să stea, pe rând, câte o săptămână acasă, pentru a limita riscul de contagiune, în caz de îmbolnăvire.

Starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic.

Atât clienții cât și personalul au la dispoziție produse pentru dezinfectarea mâinilor și hainelor. De asemenea, toți vânzătorii și consultanții de vânzări din magazinele Altex și Media Galaxy vor primi măști de protecție și mănuși de unică folosință. Transportul salariaților la serviciu și de la serviciu cu mașina personală sau cu serviciile de taxi este decontat de companie.

Dacă situația o va impune, conducerea Altex și Media Galaxy este pregătită să suplimenteze sau să prelungească măsurile speciale după data de 31 martie.

Despre Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din ROMÂNIA !Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.