Madonna, prima reacţie după ce a fost văzută mergând în baston, pe stradă: „Nu vreau milă”

Publicat: 03/03/2020 | 15:46

Recent au apărut imagini școante cu Madonna, care a fost surpinsă în baston. Vedeta era vizibil îndurerată și nu se afla într-o stare prea bună.

Se pare că Madonna are unele probleme de sănătate. Deși durerile sunt greu de suportat, vedeta nu vrea să renunțe la turneul pe care l-a început. Însă a fost nevoită să își anuleze unul dintre concerte. Astfel, show-ul de duminică seara, de la Paris, nu s-a mai susținut. (CITEȘTE ȘI: MADONNA, ATACATĂ DUR DE FANI, DUPĂ O GLUMĂ FĂCUTĂ PE REȚELELE DE SOCIALIZARE)

„Regretăm să vă informăm că show-ul Madonnei este anulat din cauza unei accidentări permanente”, au declarat reprezentanţii Grand Rex pe site-ul sălii. (VEZI ȘI: MADONNA EXTREM DE UMILITĂ LA LONDRA! ORGANIZATORII AU DAT-O AFARĂ DE PE SCENĂ!)

Conform publicației Le Parisien, motivul pentru care Madonna se află în acestă stare este reprezentat de faptul că a suferit o ruptură de ligamente, la un genunchi. Deși și-a dorit să ducă totul până la capăt, joi seara în cadrul unui concert, de la Paris, a fost vizibil că vedeta nu se simte bine, iar la scurt timp a izbugnit în lacrimi. „Simt atâta durere , dar nu vreau milă. Eu am fost cea care a vrut să facă acest turneu şi-l voi termina oricum ar fi”, le-a spus Madonna fanilor ei.

Deși își dorește să își susțină în continuare concertele, nu se știe dacă o să fie capabilă să se întoarcă pe scenă în zilele următoare. Cântăreața se afla la Paris, din luna februarie, unde trebuia să rămână până în luna martie și să performeze mai multe concerte în cadrul turneului său „Madame X Tour”.