Madonna, donație de un milion de dolari pentru fundația condusă de Bill Gates, în lupta împotriva coronavirusului

Publicat: 04/04/2020 | 15:52

Madonna s-a alăturat vedetelor care au făcut donații impresionante pentru a ajuta în lupta împotriva virusului COVID-19. Aceasta a anunțat că a donat un milion de dolari fundaţiei conduse de Bill şi Melinda Gates pentru dezvoltarea unui vaccin.

Potrivit Metro.co.uk, cei doi soți Gates au pornit inițiativa The Gates Philanthropy Partners’ COVID-19 Therapeutics Accelerator, ce are ca scop găsirea unei soluții viabile pentru criza provocată de noul coronavirus. (CITEȘTE ȘI: MADONNA, ATACATĂ DUR DE FANI, DUPĂ O GLUMĂ FĂCUTĂ PE REȚELELE DE SOCIALIZARE)

Astfel, Madonna a apreciat hotărârea celor doi și s-a declarat impresionată de activitatea fundației, lucru ce a determinat-o să facă donația generoasă.  Joi, Bill Gates şi-a anunţat planurile de finanţare a şapte laboratoare de cercetare pentru a găsi un remediu pentru virusul COVID-19.

Deși, Bill Gates a declarat că realizarea unui vaccin împotriva COVID-19 poate dura până la 18 luni, este determinat să nu se oprească până când acesta nu o să fi creat. (VEZI ȘI: MADONNA EXTREM DE UMILITĂ LA LONDRA! ORGANIZATORII AU DAT-O AFARĂ DE PE SCENĂ!)

Cel mai recent bilanț arată că, în prezent, la nivel mondial, coronavirusul a ucis aproape 60.400 de oameni și a infectat peste 1.133.000.