Madonna, declarație de dragoste emoționantă pentru iubitul ei cu 36 de ani mai tânăr: ”Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun…”

Publicat: 29/04/2020 | 17:33

Madonna, 61 de ani, se iubește cu unul dintre dansatorii ei, Ahlamalik Williams, care este cu 36 de ani mai tânăr decât regina muzicii pop. Celebra artistă i-a făcut o urare de neuitat iubitului la împlinirea celor 26 de ani.

Madonna a postat pe Instagram o imagine în care ea și Ahlamalik poartă măști de protecție, iar la descrierea fotografiei, regina muzicii pop a scris un mesaj emoționant pentru tânărul dansator.

”La mulți ani, dragostea mea! Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina.”, a scris Madonna pe Instagram.

Imaginea a strâns în doar câteva ore peste 200.000 de aprecieri și 3.000 de comentarii.

CITEȘTE ȘI: Prima echipă de vedete care va participa în sezonul 4 ”Asia Express” a fost anunțată la Antena 1. Cine sunt celebritățile

Ahlamalik este cu doi ani mai mic decât fiica artistei, Lourdes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy Birthday My Love ♥️. I Could not think of a better person to be in Quarantine with! ♉️ @ahla_malik

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Madonna a fost mereu atrasă de bărbații mult mai tineri decât ea, printre iubiții ei numărându-se Kevin Sampaio (cu 33 de ani mai tânăr), Timor Steffens (cu 30 de ani mai tânăr) sau Brahim Zaibat (cu 29 mai tânăr).