Madonna, atacată dur de fani, după o glumă făcută pe rețelele de socializare

Publicat: 08/02/2020 | 20:09

Madonna a fost taxată dur de fani după ce a făcut o glumă pe rețelele de socializare, la aderesa Prințului Harry și a lui Meghan. În urma clipului postat, cântăreața a fost atacată de fani, care s-au simțit jigniți de cele spuse de ea.

Gluma vedetei i-a supărat destul de tare pe fanii ei din Canada. Madonna a râs pe seama prințului Harry, căruia i-a transmis să nu se mute în Canada pentru că acolo totul este plictisitor. În schimb, i-a propus să se stabilească în New York, acolo unde ea are un apartament pe care poate să îl închirieze ducilor de Sussex. (CITEȘTE ȘI: MADONNA EXTREM DE UMILITĂ LA LONDRA! ORGANIZATORII AU DAT-O AFARĂ DE PE SCENĂ!)

„Harry, nu fugi în Canada. Este atât de plictisitor acolo. O să îi las să subînchirieze apartamentul pe care îl am în Central Park West. Are două dormitoare și cea mai bună priveliște din Manhattan. Un balcon superb, va pecetlui afacerea. Palatul Buckingham nu este cu nimic mai presus decât Central Park West. Priveliștea este cu siguranță mai bună”, a spus Madonna în clipul postat pe Instagram. (VEZI ȘI: MADONNA ȘI-A ȘOCAT FANII ÎN CONCERTUL CU CARE A LANSAT TURNEUL MADAME X LA NEW YORK)

Cuvintele artistei au fost șocante pentru fanii canadieni, care nu au stat pe gânduri și au reacționat instant, atacând-o pe cântăreață cu replici acide. În scurt timp, la postarea Madonnei de pe contul personal de Instagram, s-au adunat multe comentarii care au taxat gluma proastă. „Chiar era necesar să insulți Canada? Noi îți băgăm foarte mulți bani în buzunare!”, „Am plătit de două ori să te văd în Canada! Deci, banii mei nu sunt plictisitori pentru tine?!”, „Canada este la fel de plictisitoare ca și ultimele tale patru albume!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care Madonna le-a primit la postarea respectivă.