Made in Vaslui! Doi tineri au făcut amor în scara unui bloc, printre ghivece de flori. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere!

Publicat: 18/03/2020 | 10:56

În plină epidemie de coronavirus, doi tineri din Vaslui nu au mai ținut cont de nimic și au dat frâu liber fanteziilor, într-o scară de bloc! Cei doi au făcut amor printre ghivece de flori și întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate de vecini.

Doi tineri din Vaslui s-au gândit la ceva nebunesc, în plină epidemie de coronavirus! Luați de val, cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au făcut amor în scara unui bloc.

După ce s-au asigurat că nu îi vede nimeni, tinerii din Vaslui s-au dezbrăcat și au dat frâu liber fanteziilor. Tânărul a urcat-o pe iubita lui pe o masă din scara blocului, printre ghivecele de flori și au făcut amor ca în filme! Cu toate acestea, singurul lucru pe care niciunul dintre ei nu l-a luat în considerare este faptul că în scara de bloc cu pricina erau montate camere de supraveghere de către vecinii lor, iar întreaga scenă a fost filmată!

Potrivit presei din Vaslui, vecinii din scara de bloc au decis să monteze mai multe camere de supraveghere din cauza faptului că în ultima perioadă le dispăreau ghivecele de flori. În momentul în care cei doi tineri vedeau că se aprind luminile din cauza senzorului ce acționează la mișcări, se opreau pentru câteva secunde din „treaba” lor, apoi se reapucau de…iubit!

”Când am montat camerele, nu ne așteptam sã surprindem astfel de scene. Am trimis imaginile video și la Poliția Locală, pentru că bărbatul din filmuleț apare cu unul dintre ghivecele de pe scară într-un video al unui bar din apropiere. Cu siguranță el e hoțul. Acum sperăm că autoritãtile să ia măsurile ce se impun”, a declarat o locatară a blocului respectiv.