Mădălina Urloiu este însărcinată! Ea și soțul său, Frank L. Stile, au publicat imagini emoționante din timpul unui control la medic

Publicat: 18/10/2020 | 18:13

Mădălina Urloiu și soțul ei, Frank L. Stile, sunt în culmea fericirii de când au aflat că au fost binecuvântați cu un copil. Frumoasa buzoiancă și celebrul medic estetician le-au dezvăluit prietenilor vestea minunată în timpul unei petreceri. La un moment dat, pe plasmele care erau în local au rulat imagini emoționante înregistrate în cadrul unui control pe care viitoarea mămică l-a făcut recent la medicul care îi supraveghează sarcina.

Mădălina Stile (Urloiu) este însărcinată cu primul copil

Stabilită în Las Vegas după ce a devenit soția doctorului Frank L. Stile, românca și-a dorit ca vestea să o dea prietenilor apropiați în cadrul unei petreceri. În colajul de mai jos apare momentul în care cei doi viitori părinți au anunțat că primul lor bebeluș este pe drum. Mădălina Urloiu a făcut marele anunț și pe rețelele de socializare unde a publicat o poză alb-negru. După cum puteți vedea în imaginea principală, burtica de gravidă a româncei este destul de măricică, iar atunci când a făcut fotografia ea purta un body și o cămașă. Printre vedetele de la noi care au felicitat-o pe soția milionarului american se numără Roxana Vancea și fosta prezentatoare de la Antena Stars, Raluca Dumitru.

“Felicitări, Mădălina! Sunt atât de fericită pentru tine!!!”, “Sarcină ușoară și naștere ușoară! Felicitări”, “Sunt atât de fericită pentru tine și Frank Stile! Multe binecuvântări pentru noul tău ghem de bucurie”, “Wow! Mă bucur mult pentru fericirea ta! Să ai o sarcină ușoară”, “Felicitări, să fiți sănătoși” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Mădălina (fostă Urloiu) și soțul său, Frank L. Stile, vor deveni părinți © Instagram Stories
Mădălina (fostă Urloiu) și soțul său, Frank L. Stile, vor deveni părinți © Instagram Stories

Mădălina Urloiu a pozat în Playboy

În trecut, Mădălina Urloiu a fost asistenta în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”, prezentată de Mihai Morar la Antena Stars. Ulterior, focoasa buzoiancă a prins cursa către titlul de playmate-ul lunii iunie a revistei Playboy. Românca a devenit soția medicului Frank Stile în urma unei ceremonii organizată în secret în 2018. Celebrul estetician din SUA este foarte apreciat de vedetele de la Hollywood.

Citește și...