Mădălina Urloiu a născut! Cum arată micuța, dar și ce nume a ales pentru fiica ei și a lui Frank Stile

Publicat: 25/04/2021 | 16:39

Mădălina Urloiu și soțul ei Frank L. Stile sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți. Anunțul a fost făcut de frumoasa buzoiancă pe conturile de socializare. Tot acolo Mădălina a dezvăluit și ce nume va purta micuța. 

Celebrul fotomodel, Mădălina Urloiu, dar și soțul ei, Frank Stile, au împărtășit cu urmăritorii lor vestea care le-a bucurat sufletele. Micuța lor a venit pe lume, este sănătoasă și le aduce liniștea mult dorită. Într-una dintre fotografiile pe care le-au postat pe Instagram, se vede cum proaspătul tătic o ține la piept cu mare atenție pe fetița lor. În plus, cu această ocazie au dezvăluit și faptul că micuța va purta numele Maria.

CITEȘTE ȘI DANIELA CRUDU, IPOSTAZĂ DE INFARCT. ȘI-A SCOS SÂNII PE AFARĂ ȘI I-A LĂSAT PE TOȚI FĂRĂ REPLICĂ

Soțul Mădălinei Urloiu, în culmea fericirii

Medicul estetician a făcut o postare emoționantă la scurt timp după ce fetița lor s-a născut. Astfel, pe pagina lui personală, Frank L. Stile a ținut să-i mulțumească Mădălinei pentru minunea pe care a adus-o pe lume și să adauge și faptul că micuța este puternică și frumoasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dr. Frank L. Stile (@drstile)

„Suntem mândri să anunțăm sosirea celui mai nou membru al echipei noastre. Fetița Maria Stile. (…) / Atât de recunoscător. Mulțumesc soției mele frumoase și puternice care (…) mi-a oferit acum cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi cineva!”, a scris soțul Mădălinei Urloiu pe Instagram

VEZI ȘI  ZVONURILE S-AU ADEVERIT! ANNA DUGGAR ȘI-A ANUNȚAT SARCINA. VA DEVENI MĂMICĂ PENTRU A ȘAPTEA OARĂ

Sursă foto: instagram.com/drstile/