Mădălina Pamfile a născut și a publicat prima poză cu bebelușul! Ce semnificație are numele rar pe care l-a ales

Publicat: 27/02/2020 | 13:55

Iubirea și fericirea au atins cote maxime în familia fostei asitente TV Mădălina Pamfile! Vedeta a născut astăzi și a prezentat-o întregii lumi pe micuța sa prințesă. Mai mult, alături de prima poză cu aceasta, proaspăta mămică a dezvăluit și ce nume rar a ales pentru mezină. 

Citește și: Vă amintiți de fosta iubită a lui Radu Mazăre? Mădălina Pamfile, o mămică sexy și o soție devotată

Mădălina Pamfile a devenit mămică pentru a doua oară

Mădălina Pamfile a născut azi în mare secret și, la câteva ore după ce a ieșit din sala de operații, ea a publicat pe Instagram prima poză cu fetița ei. Imaginea emoționantă a fost însoțită de următorul mesaj, în care a fost notat și numele mezinei familiei sale: “#welcome #Samira#27.02.2020 (n.r.: #BineAiVenit #Samira)”.

Numele “Samira”, ales de Mădălina Pamfile pentru cea de-a doua fetiță, provine din limba arabă și înseamnă “prietenă a nopții” sau “cuvântătoare la ceas de seară”. Mesajele pentru norocoșii părinți, dar și pentru fiica lor cea mică au curs pe Instagram, iar două dintre ele le puteți vedea la fotografia de mai jos.

Mădălina Pamfile a devenit astăzi mămică pentru a doua oară © Instagram
Mădălina Pamfile a devenit astăzi mămică pentru a doua oară © Instagram

Citește și: Mădălina Pamfile a primit un bolid de lux roz! Cât a costat superba bijuterie pe patru roți

Mădălina Pamfile, fostă asistentă TV

Mădălina Pamfile (n.: 11 aprilie 1993) are o poveste de viață foarte tristă: ea a fost părăsită de părinţii naturali şi înfiată când avea trei ani. La şapte ani, bruneta a aflat despre adopţie. În adolescență, Mădălina a fost violată. Când s-a petrecut trauma, ea avea 13 ani. Cinci ani mai târziu, fosta asistentă TV a primit şansa de a se angaja în televiziune, fiind pentru scurt timp asistenta lui Dan Capatos.

Știre în curs de actualizare.