Mădălina Miu a început „atacul”. Cu cine îl face gelos pe Tzancă Uraganul, după ce manelistul s-a cuplat cu Marymar

Publicat: 29/04/2021 | 14:55

Cum era de așteptat, Mădălina Miu nu se lasă mai prejos și încearcă, subtil, să îl facă gelos pe fostul ei partener, Tzancă Uraganul. După cum bine se știe, manelistul  a părăsit-o pe Mădălina și s-a combinat cu o bombă sexy pe nume Marymar.

Culmea, Mădălina Miu nu a creat niciun scandal online care să zdruncine relația afișată a lui Tzancă cu Marymar. Căci, după cum s-a întâmplat în trecut, impresara a dat dovadă de nenumărate ori că are un caracter vulcanic. Deseori spunând că Tzancă nu iese din cuvântul ei.

Cu toate acestea, celebrul cântăreț a lăsat-o baltă pe logodnica sa, cea pentru care o părăsise, de altfel, pe Lambada, mama fetiței lui. Acum, artistul se afișează fericit cu o brunetă cu trup de braziliancă, sexy și provocatoare.

Mădălina Miu nu și-a schițat până acum frustrarea pe rețelele de socializare, arătând doar fericire și bună dispoziție. Ultima sa filmare de pe TikTok arată, însă, că încearcă să-l facă gelos pe Tzancă. Bruneta a postat un clip cu nimeni altul decât „rivalul” lui Tzancă, Dani Mocanu. Manelistul o săruta pe obraz, iar Mădălina părea în culmea fericirii. La descriere, aceasta a spus „Surpriză mare”, semn că ceva promițător urmează.

@madalina_miu@danimocanu10 ##fy ##fyp ##viral ##danimocanu ##madalinamiu ##bigsurprise ????????????❤️❤️❤️♬ sunet original – user8784870748851

Lui Tzancă i-ar plăcea la nebunie femeile de la televizor

Tzancă a spus că s-a iubit și cu artista Narcisa Moisa, care este măritată, fapt care a dus la o mare controversă. Și mai mult; încă de acum trei ani artistul își arăta firea pasională, el recunoscând public că s-a iubit cu soția amicului său Nicolae Guță, Cristina. (NU RATA: TZANCĂ URAGANU ȘI-A SCOS LOGODNICA LA “JAPONEZ” CUM S-AU FILMAT “REGELE YOUTUBE-ULUI” ȘI “MARYMAR”)