Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată pe internet: dezbrăcată în fața oglinzii…

Publicat: 21/12/2020 | 19:24

Mădălina Ghenea a luat, din nou, toate privirile pe internet, după ce a postat pe contul ei de socializare imagini în timp ce… defila sexy în fața oglinzii.

Actrița este bine-cunoscută pentru faptul că emană o sexualitate ieșită din comun, iar acest lucru nu poate fi contrazis de nimeni. Recent, românca stabilită în Italia a postat pe Instagram, la InstaStory, un clip în care se mișca senzual în fața oglinzii, cu trupul perfect, ca de gazelă, îmbrăcată într-o ținută sumară. Mai exact, o rochie subțire care îi evidenția formele corpului extrem de bine și sub care se vedea că vedeta nu poartă niciun fel de lenjerie intimă.

Cu toate că este  femeie extrem de frumoasă, fiind o apariție sexy de fiecare dată, viața amoroasă a Mădălinvedei Ghenea nu este deloc roz în acest moment. Bruneta se pare că s-a despărțit de iubitul multimilionar și va petrece sărbătorile doar cu mama și fiica ei.

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea s-a împăcat “de la distanță” cu miliardarul italian. De ziua lui urmează să…

Mădălina Ghenea, sexy în oglindă

„Prefer să îmbătrânesc singură decât cu orice bărbat”

”Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur  nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)

Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele. Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a explicat, acum ceva vreme, Mădălina Ghenea.

CITEȘTE ȘI: Ultima logodnă a Mădălinei Ghenea l-a ”demolat” pe fiul lui Mr. Cash?!