Mădălina Ghenea iubește din nou! Idilă cu fotbalistul minune al lui AS Roma

Publicat: 22/12/2020 | 08:55

Mădălina Ghenea iubește din nou! Jurnaliștii italieni au descoperit că frumoasa româncă are o idilă cu Nicolo Zaniolo, puștiul minune al echipei de fotbal AS Roma.

Fotbalistul speranță al romanilor este cu 12 ani mai tânăr decât fotomodelul. ”După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, notează Gazzetta dello Sport, citând ”Giornalettismo”. Bruneta, care a filmat într-o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, i-ar fi stricat, definitiv, relația cu Sara, Zaniolo nefiind la primul episod de infidelitate. ”În pofida amorurilor furtunoase, prioritatea rămâne revenirea după accidentare; Roma îl așteaptă, cu sau fără iubită”, mai scriu ziariștii italieni. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA A RUPT LOGODNA CU MULTIMILIARDARUL ITALIAN? DECLARAȚIILE TRANȘANTE ALE ACTRIȚEI: „AȘ PREFERA SĂ ÎMBĂTRÂNESC SINGURĂ”)

Mădălina Ghenea, care este și actriță, nu numai model, a avut relații cu actori celebri de la Hollywood, dar și cu fotbaliști. Gerard Butler, Michael Fassbender, stilistul Philipp Plein ori cu atacantul Marco Borriello se numără printre ei.

Mădălina Ghenea, idilă cu fotbalistul minune al lui AS Roma

Mădălina spunea, în urmă cu ceva vreme, că ar prefera să îmbătrânească singură decât cu orice bărbat. ”Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur  nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)

Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele. Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a explicat Mădălina Ghenea.