Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-ar fi căsătorit în secret. Detaliul care a dat-o de gol pe iubita afaceristului

Publicat: 07/01/2021 | 17:28

Mădălina Apostol, iubita lui Nick Rădoi, a lăsat de înțeles, într-un mesaj postat de ziua afaceristului, că s-ar fi căsătorit în secret, sau cel puțin așa cred fanii lor.

Cei doi se iubesc ca niște copii și nu ezită niciun moment să își arate sentimentele în public, iar cadourile scumpe și surprizele romantice sunt la ordinea zilei.

Ei bine, în ziua onomasticii sale, Nick Rădoi a fost în centrul atenției. nternauții i-au făcut urări care mai de care mai speciale, însă cea mai importantă a venit din partea Mădălinei.

Cuvântul care a dat-o de gol

Concret, tânăra a postat o fotografie emoționantă cu ea, în brațele afaceristului, iar mesajul de dragoste pe care i l-a scris partenerului ei de viață i-a pus pe fani pe gânduri cu privire la statusul lor de relației.

„De ziua ta îți urez și aici “la mulți ani”, iar ceea ce îțo doresc știi deja, ai știut mereu și vei ști ptentru totdeauna! Happy birthday, hubby!”, i-a scris Mădălina Apostol lui Nick Rădoi pe Facebook.

Apelativul „hubby”, care înseamnă „soț” i-a dus pe fani cu gândul la o căsătorie secretă. Ba mai mult, urarea făcută de brunetă, duce cu gândul tot la faptul că au devenit soț și soție pe ascuns.