Mădălin Voicu a intervenit în scandalul Margheritei de la Clejani! L-a sunat pe Ioniță: ”Nu să omori copilul, dar…”

Publicat: 25/06/2020 | 11:44

Mădălin Voicu a intervenit în scandalul pe care Margherita de la Clejani l-a provocat în urmă cu o lună, când a făcut accident rutier, iar polițiștii au descoperit-o sub influența substanțelor interzise. Artistul l-a sunat pe Ioniță, tatăl Margheritei, și i-a dat câteva sfaturi.

CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA MARGHERITA DE LA CLEJANI ÎNAINTE SĂ CONSUME DROGURI. NU ERA OPERATĂ ŞI AVEA BURTICĂ

Fostul parlamentar i-a povestit lui Cristi Brancu ce a discutat cu Ioniță de la Clejani. ”Am vorbit cu Ioniță și i-am spus părerea mea, sper să nu se fi supărat. Nu cred că-ți spun un secret, dar la țigani există totuși un fel de onoare, un fel de ștaif, un fel de respect față de copii și copiii față de părinți. Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit și, probabil, din dorința de a-i face toate poftele și plăcerile s-a ajuns, la un moment, dat, la o situație care supără pe toată lumea și în primul rând pe ei ca părinți.

Eu înțeleg și revolta Vioricăi, înțeleg și îngrijorarea lui Ioniță dar, într-un fel, ei sunt covinovați la lucrul neplăcut care se întâmplă în viața Margheritei. I-am spus că trebuie să fie mai atent, să aibă mai multă grijă, să controleze cât de cât situația pentru că tineretul din ziua de astăzi este furibund și nu are repere. Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar copilul trebuie controlat. Și asta mi-am permis să-i spun lui Ioniță ca de la țigan la țigan sau de la tată la tată, nu i-am spus-o ca de la profesor, filosof sau ideolog la muritor. Și sper să fiu înțeles, e păcat, pentru că familia Clejanilor e una respectabilă, de calitate”, a fost povestea lui Mădălin Voicu pentru Cristi Brancu, pe vlogul acestuia.

Mădălin Voicu a intervenit în scandalul Margheritei de la Clejani

”N-am nevoie de droguri pentru că eu sunt drogul, mă injectez cu verzișori, ăsta e antdotul”, o cita Cristi Brancu pe Margherita. Iar Mădălin Voicu a intervenit. ”Cristi, hai să fim serioși, vrăjeală de doi bani, eu cel puțin care sunt trecut prin viață și nu mi-a lipsit nicio zonă sau niciun domeniu din ceea ce se cheamă trăire la cea mai mare intensitate. În primul rând, tu, ca om, nu poți să spui ”eu sunt șmecher, eu sunt tare, eu sunt mare” decât dacă ești prost! Să te lauzi și să te autoridici în slăvi mi se pare o slăbiciune care poate fi de multe ori fatală.

Eu nu spun că ea nu e talentată sau că nu vine dintr-o familie de oameni respectați și cu foarte multe calități dar una-i una, alta-i alta. Cu atât mai mult ar fi trebuit să se ferească de interpretarea media sau a celor din presă care pândesc, pentru că media, în generală și mai ales pe domeniul ăsta monden este la fel de infecțioasă ca și oamenii care sunt subiecți în aceste materiale. Nu trebuie să spun eu lucrurile astea, sunt lucruri pe care, dacă ea spune că e așa inteligentă, trebuia să le intuiască sau să le deducă, nu e prima oară când apare în tot felul de ipostaze”, a comentat Mădălin Voicu.