Mădălin Ionescu, declarații surprinzătoare după ce s-a aflat că soția lui va participa la Survivor: “Pentru mine și Cristina, 2020 va aduce o… separare”

Publicat: 27/12/2019 | 08:28

Mădălin Ionescu a făcut declarații surprinzătoare după ce s-a aflat că soția lui va participa la emisiunea “Survivor România”, care va fi difuzată la Kanal D. Cristina Șișcanu va pleca în aventura din Republica Dominicană alături de alte celebrități de la noi, printre care se numără actrița Grațiela Teohari Duban, cântăreața Ruby și Ioana Filimon.

Citește și: Cristina Șișcanu a vorbit despre al doilea copil: “Dacă va fi fată…”

Mădălin Ionescu, declarații surprinzătoare după ce s-a aflat că soția lui va participa la “Survivor”

În urmă cu câteva ore bune, Mădălin Ionescu a așternut pe o rețea de socializare câteva dintre gândurile pe care le are în legătură cu proiectul de televiziune la care soția lui s-a înscris. El a punctat aspectele cheie ale separării temporare de Cristina Șișcanu și a spus despre ea că este convins că va deveni repede printre preferații fanilor show-ului “Survivor”. Ei au o fetiță împreună, iar fostul prezentator TV mai are doi copii din mariajul anterior: Filip și Ștefania.

“Noul an se apropie cu pași repezi… Pentru mine și Cristina, 2020 va aduce, printre altele, o… separare. Una temporară generată de plecarea ei in Republica Dominicană pentru a participa la puternicul «Survivor», un show tv plin de experiențe la limită și cu o adrenalina care depășește in intensitate chiar și rezonanța destul de contondentă a numelui sau. Pentru prima oară vom sta departe unul de celălalt atât timp. Ne va macina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui sa trăiască fără Petra, fapt care o va biciui sufletește in fiecare zi. Participarea la «Survivor» este, însă, un challenge extraodinar, un moment de testare a propriilor vulnerabilități și o oportunitate de a arata ce calitati compun profilul unui învingător. Cristina este un om de excepție, de un altruism și de o înțelepciune dincolo de cotidian și cred ca va fi unul din preferații voștri de la «Survivor». Eu voi rămâne acasă cu un program foarte lejer … Voi fi nevoit să ma ocup de firmă (e a Cristinei), de contractele pe care le avem in derulare, dar și de cele care vor veni, voi avea foarte multe filmări pentru proiectele online sau de marketing in care sunt implicat, voi plăti colaboratorii, furnizorii, taxele, voi superviza realizarea unor materiale și programe video, dar mai presus de toate, va trebui sa am grija ca Petra sa nu resimtă ca pe un șoc plecarea Cristinei, să fiu și tata și mama, sa desfasor tot felul de activități cu ea, sa recreez rutina lor, să-l supraveghez și pe Filip etc. Poate chiar o sa am timp și sa dorm… Hai… că e bine ! Și eu voi avea «Survivor» meu . ???? Nu ne plângem. E de bine! E despre testarea limitelor și despre iubire, eficientă, acțiune, muncă, bucurii, emoții și reușite… Ăsta e farmecul vieții!”, a scris fostul prezentator pe pagina lui oficială de Facebook.

“Sărbători binecuvântate și mult succes în tot ceea ce faceți!”, “Bravo, felicitări și succes! Este o provocare pentru ea, dar, sincer, nu cred că va rezista (fără Petra )”, “Succes amândurora! Sunt convinsă că veți reuși amândoi, pentru că amândoi sunteți niște luptători, niste oameni deosebiți, niște învingători” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea lui Mădălin Ionescu.