Măcel într-un magazin de jocuri din Mexic! Nouă persoane și-au pierdut viața, iar alte nouă au fost grav rănite, după ce s-au tras 65 de focuri de armă

Publicat: 05/02/2020 | 08:01

Un atac fără precedent a avut loc în Mexic, într-un magazin de jocuri. Patru bărbați au tras peste 65 de focuri de armă și au reușit să ucidă nouă persoane. Potrivit presei internaționale, alte nouă persoane au fost rănite în urma atacului. De asemenea, autorii atacului ar face parte dintr-o grupare foarte cunoscută de trafic de droguri. 

Nouă persoane și-au pierdut viața și alte nouă au fost grav rănite, după ce patru bărbați înarmați au dat buzna într-un magazin de jocuri din Mexic și au tras peste 65 de focuri de armă. BBC informează că aceștia fac parte dintr-o grupare de trafic de droguri, extrem de cunoscută.

Șocant este faptul că bărbaților nu le-a păsat spre cine trag cu pistoalele. Au ajuns să ucidă chiar și adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, mai notează sursa citată. Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Unele dintre ele sunt în stare extrem de gravă, după ce au fost nimerite cu gloanțe, de mai multe ori.
Se pare că autorii atacului au intrat în magazinul rivalilor de la Los Viagra, magazin folosit, de asemenea, pentru a face trafic de droguri. După ce au început să-și caute rivalii, dar fără niciun rezultat, autorii atacului au deschis focul de armă și au început să tragă la întâmplare, în persoanele aflate în magazin, în momentul respectiv. Se pare că aceasta nu este prima situație de acest gen, căci în urmă cu numai o săptămână, în Uruapan a fost descoperită o groapă comună în care erau 11 cadavre. Oamenii sunt de părere că autoritățile sunt depășite de cele întâmplate.