„M-a infectat cu coronavirus și am ucis-o!”. Lorena a fost omorâtă de iubitul ei! Avea doar 27 de ani

Publicat: 02/04/2020 | 17:32

Lorena Quaranta, un medic rezident din Italia de 27 de ani, a fost ucisă de iubitul ei, după ce bărbatul a acuzat-o că l-a infectat cu noul coronavirus.

Totul s-a petrecut marți dimineață într-un apartament aflat în localitatea Furci Siculo, provincia italiană Messina. După ce a strangulat-o, bărbatul a vrut să se sinucidă, scrie DailyMail. 

Ce au găsit polițiștii în apartament

Antonio De Pace, iubitul Lorenei, a chemat carabinierii la primele ore ale dimineții de marți, 31 martie. Odată ajunși la locul tragediei, bărbatul le-a mărturisit polițiștilor că și-a omorât iubita.

Oamenii legii au chemat ambulanța, tânărul fiind transportat de urgență chiar la spitalul unde lucra Lorena. De Pace a fost salvat tocmai de colegii de muncă ai iubitei sale.

Confesiunea criminalului

„M-a infectat cu coronavirus și am ucis-o!”, asta le-a spus tânărul polițiștilor, în timpul interogatoriului. Magistrații, însă, nu îl cred pentru că cei doi au fost testaţi şi niciunul dintre ei nu era infectat cu COVID-19.

Pe 27 martie, cu câteva zile înainte să fie ucisă, Lorena a postat pe Facebook un mesaj despre moartea a 41 de medici în Italia, uciși de coronavirus, afirmând că situaţia este „inacceptabilă”.

„Acum, mai mult ca oricând, trebuie să demonstrăm responsabilitatea şi iubirea pentru viaţă. Trebuie să arătaţi respect pentru voi înşivă, familiile voastre şi pentru ţară. Trebuie să vă gândiți la cei care își dedică viața pentru a-i îngriji pe cei bolnavi. Haideți să fim uniți stând în case. Să evităm să ne îmbolnăvim și să-i îmbolnăvim pe cei dragi”, a scris tânăra.

Lorena Quaranta s-a născut în Favara, Sicilia, însă cuplul locuia de câteva luni în Messina.