M.A.I., mesaj emoționat pentru eroii din linia întâi! Ce omagiu le-a fost adus medicilor și polițiștilor care luptă împotriva COVID-19

Publicat: 12/04/2020 | 19:14

Eroii zilelor noastre sunt cei care nu poartă pelerine, ci sunt cei care luptă în linia întâi cu infecția de coronavirus. Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu unele dintre cele mai cunoscute personalități de la noi din țară le-au adus tuturor medicilor și polițiștilor un omagiu, pentru tot efortul pe care îl depun aceștia, într-o perioadă atât de grea pentru noi toți. 

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne le-a fost adus un omagiu tuturor celor care luptă în spitale împotriva pandemiei de coronavirus, dar și tuturor polițiștilor care sunt zi și noapte la datorie.

ANCHETĂ la DSP Gorj după ce doi ambulanțieri au fost „goniți” de colegii lor de teamă că ar fi infectați cu noul coronavirus

Mesajule este cu atât mai emoționant cu cât mai multe persoane publice au fost implicate în videoclip, de la Nadia Comăneci și Ianis Hagi, până la Simona Halep și Victor Rebengiuc. Întregul videoclip a fost montat pe melodia lui Smiley, „Cine-i salvează pe eroi”.

„Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!
Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire!
Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor.
Împreună reușim!
Mulțumim Smiley Ianis Hagi Simona Halep Nadia Comaneci @maiamorgenstern @horatiumalaele @raduzamfir @victorrebengiuc!” a fost mesajul transmis de MAI, iar câteva dintre versurile lui Smiley sună cam așa:
„Cand erau mici ii salva mama si cu tata
Cu gandul ca vor creste mari si-o sa se-ntoarca roata
Le-au dat si lor superputeri, sunt mai puternici ca ei
Acum sunt pregatiti sa schimbe lumea, gataCurajul e de partea lor
Si-a venit timpul sa ne-arate ca pot, ca vor
Sa zboare pe deasupra tuturor
Dar au uitat ca si eroii mor

Cine-i salveaza pe eroi
Cand raman fara puteri
Si devin la fel ca noi
Si merg si ei pe jos
Ca nu mai pot zbura”.