Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba! Ce s-a ales de Aurel de la Insula Iubirii și ce face, în prezent

Publicat: 30/01/2020 | 17:43

Au trecut 3 ani de când Aurel și-a făcut prezența în Thailanda, alături de Alexandra, iubita lui de la momentul respectiv. Pentru că i-a plăcut atât de mult experiența, fostul concurent de la Insula Iubirii s-a cuplat mai apoi cu Diana și a revenit la Purimuntra, acolo unde a demonstrat, încă o dată, ce fel de caracter are. Cu siguranță oamenii s-au întrebat ce anume face Aurel, de la terminarea filmărilor. Ei bine, vă spunem chiar noi!

Aurel este unul dintre cele mai controversate personaje care au venit vreodată în Thailanda, în cadrul celebrului reality show Insula Iubirii. A demonstrat în repetate rânduri că îi plac femeile și infidelitatea este punctul lui forte. A înșelat, pe rând, iubitele alături de care a venit la Insula Iubirii, respectiv pe Alexandra și mai apoi pe Diana, dar a ajuns să înșele și ispitele și să alerge din floare în floare.

Mai mult, Alexandra, fosta iubită a lui Aurel a declarat de foarte multe ori în spațiul public faptul că lui Aurel nu prea îi place munca, ci doar iubește să „o ardă” pe lux și opulență și să aștepte ca lucrurile să-i pice din cer.

Au trecut 3 ani de la sezonul în care Aurel a participat alături de Alexandra și 2 ani de când fostul concurent și-a supus relația cu Diana la cel mai dur test cu putință, tot în Thailanda. În prezent, ne dăm seama că Aurel a rămas același om, nu s-a împrietenit nici cu munca și nici nu-i face plăcere să facă prea multe lucruri pentru a avea un viitor mai bun și lipsit de neplăceri. Îi place distracție, adoră să meargă în cluburi, locuri în care speră că mai are o șansă să „agațe” domnișoare.

La un moment dat, oamenii vorbeau pe unul dintre grupurile de fani ale Insulei Iubirii că Aurel ajunsese că ceară brichetă pentru a-și aprinde o țigară, în stațiile tramvaiului 41 din Capitală. Chiar dacă a rămas la fel și tot distracția este viața lui, Aurel de la Insula Iubirii se pare că nu s-a mai afișat în spațiul public alături de domnișoare și se bucură din plin de viața de burlac.