Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba! Ce face Tristan Tate, atunci când Alexandra Stan nu este lângă el

Publicat: 12/04/2021 | 08:41

Tristan Tate este mereu pus pe distracție, iar dacă vă gândeați că relația cu Alexandra Stan l-a cumințit pe fostul Biancăi Drăgușanu, vă înșelați. Amator de senzații tari, distracție și petrecerea timpului în compania domnișoarelor focoase, proprietarul saloanelor de videochat s-a dezlănțuit departe de România, dar și departe de noua lui cucerire.

După ce CANCAN.RO v-a oferit, în exclusivitate, imagini de senzație cu Tristan Tate și Alexandra Stan, se pare că fostul Biancăi Drăgușanu nu poate renunța la cel mai vicios obicei al său, chiar dacă este sau nu implicat într-o relație.

Așa se face că Tristan Tate și fratele său, Andrew, cunoscut drept Cobra Tate, au petrecut de mama focului în Belarus, la Minsk, alături de tot tacâmul: râuri de șampanie scumpă, muzică bună și domnișoare care mai de care mai voluptoase și mai sexy.

Tristan Tate, surprins de CANCAN.RO în compania Alexandrei Stan

Recent, CANCAN.RO v-a prezentat imagini exclusive cu nimeni altul decât Tristan Tate, în compania Alexandrei Stan. Cei doi au profitat de vremea bună și au ieșit pentru a lua masa la „Casa di David,” dar nu oricum, ci ca două staruri. Ea a îmbrăcat un trench de culoare bej, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto, iar el, ca un adevărat „gentleman”, a purtat un costum de culoare bleu-ciel. Tristan Tate pare să o ducă foarte bine cu câștigurile pe care le obține de pe urma studiourilor de videochat pe care le „manageriază”, alături de fratele său, Cobra Tate. Atât timp cât fetele prestează bine, banii vin cu nemiluita.

La Casa di David, cei doi s-au comportat ca un adevărat cuplu. El, ca un gentleman, pentru a demonstra că îl țin buzunarele, a plătit nota și i-a smuls câteva zâmbete fostei faimoase de la Survivor, care a părut extrem de încântată.

La plecare, Tristan Tate a aplicat „rețeta” lui de a impresiona domnișoarele: cu bani mulți și mașini puternice. Așa se face că i-a deschis portiera Alexandrei Stan, dar nu a fost vorba de portiera unei mașini banale, ci a unui Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder, o bijuterie de aproximativ 300 de mii de euro, așa cum îi stă bine unui adevărat patron din industria pentru adulți.

Sursă foto: Instagram