Lupta din Asia Express continuă! Ce surprize aduc următoarele episoade ale emisiunii

Publicat: 13/04/2020 | 16:17

Show-ul Asia Express se apropie de final, însă surprizele se țin lanț. În fiecare episod există răsturnări incredibile de situație, iar concurenții luptă până la epuizare. Trofeul este la câțiva pași distanță și toată lumea vrea să ajungă la el.

Bătălia în semifinale deja a început, iar echipele rămase în competiție dau tot ce au mai bun. Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin încercă să fac față probelor și să nu se dea bătuți. (CITEȘTE ȘI: CINE A CÂŞTIGAT ASIA EXPRESS 2020? TOATĂ LUMEA SE AŞTEPTA LA CARMEN ŞI ALINA, ÎNSĂ ADEVĂRAŢII CÂŞTIGĂTORI SUNT…)

În prima ediție a acestei etape, Gina a introdus din nou în joc mult râvnitele monede, care le oferă celor ce le găsesc un avantaj, ce le poate asigura drumul în marea finală. Din nefericire, în curând emisiunea va trebui să se despartă de încă doi concurenți, astfel strângându-se rândurile și competiția devenind din ce în ce mai dură. (VEZI ȘI: PROBLEME MARI PENTRU SPEAK, DUPĂ ÎNCHEIEREA FILMĂRILOR DE LA ASIA EXPRESS: „A AVUT NEVOIE DE TERAPIE”)

O nouă surpriză pentru telespectatori

În etapa anterioară Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au fost eliminate din competiție. Cele două blonde au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, iar ancora roșie le-a trimis acasă.

Recent, Alina Ceușan a postat un mesaj de susținere pentru colegii ei și mulțumire pentru întreaga echipă Asia Express. Vedeta vorbește despre munca celor din spatele camerelor și menționează un episod special în care să se vadă și ce se întâmplă în culisele emisiunii. Să fie oare vorba despre un making of al emisiunii Asia Express, pe care cei de la Antena 1 îl pregătesc? Până acum nu a fost făcut un anunț oficial legat de acest subiect, însă o mulțime de oamenii sunt curioși să afle și ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

„Ancora este roșie, însa vrem să vă transmitem ceva: v-am simțit acolo alături de noi de la prima amuletă și până acum, în ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curată, trăită zi de zi, o lună jumate, fără oprire. Am plecat la drum best friends și ne-am întors tot așa. Am trecut prin multe momente în care am zis „ai de capu’ meu”, „să facem ce?” sau „hai c-o facem și pe asta”, în stilul nostru. Sper ca la un moment dat să se vadă într-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alături de fiecare echipă și fără de care show-ul nu ar exista.”, a scris Alina.