Lupta continuă la Asia Express! Alex Abagiu și Radu, primii semifinaliști ai sezonului trei

Publicat: 08/04/2020 | 18:06

Lupta continuă în unul dintre cele mai dure reality-show-uri din România. Concurenții se apoprie de final, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va câștiga sezonul trei al emisiunii. Echipele rămase în competiție dau tot ce pot pentru a ajunge în finală și a câștiga marele premiu „Asia Express”.

Rândurile s-au strâns, iar în joc au mai rămas doar cinci echipe. Concurenții se află în Taiwan, iar misiunile pe care trebuie să le îndeplinească sunt din ce în ce mai grele. Totul a devenit mai dificil mai ales din cauza faptului că foarte puțini dintre localnici vorbesc sau înțeleg engleza. (CITEȘTE ȘI: SCENE INCREDIBILE DIFUZATE DE ANTENA 1, DE LA ASIA EXPRESS! ALEX ABAGIU L-A SĂRUTAT PE RADU VLĂDUŢ. GINA PISTOL, REACŢIE SURPRINZĂTOARE)

Deși cursa este aproape imposibilă, finalul etapei a opta i-a adus pe Alex Abagiu și pe Radu pe primul loc în clasament. Acest lucru înseamnă că cei doi  nu mai pot fi votați în cursa pentru ultima șansă și chiar mai mult s-au calificat automat în semifinalele. (VEZI ȘI: GINA PISTOL, CONCURENTĂ LA ASIA EXPRESS: “ORI DE CÂTE ORI SIMT CĂ NU MAI POT, GĂSESC”)

Astfel Alex Abagiu și Radu sunt primii dintre concurenți care au o șansă reală să ajungă la marele premiu. „Nu îmi credeau urechile ce aud! Nu am crezut niciodată că vom vorbi despre momentul în care suntem semifinaliști Asia Express!”, a spus Alex cu ochii în lacrimi.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au calificat direct în cursa pentru ultima șansă, iar Adda și Cătălin s-au alăturat și ei în urma votului primit din partea colegilor.

Astfel, Speak și Ștefania sunt cea de-a doua echipă semifinalistă Asia Express- Drumul Comorilor.