Luna Nouă 2020: Cum îţi afectează personalitatea fazele lunii în funcție de zodie

Publicat: 14/03/2020 | 08:39

Luna Nouă este un fenomen cu deosebite conotaţii în domeniul astrologiei şi un eveniment care poate să bulverseze viaţa zodiilor.

Când este Luna Nouă în 2020 şi cum influenţează zodiile

În 2020, Luna Nouă se va petrece în următoarele zile: 24 martie, 23 aprilie, 22 mai, 21 iunie, 20 iulie, 19 august, 17 septembrie, 16 octombrie, 15 noiembrie, 14 decembrie.

Pe de altă parte, Luna Plină se va manifesta pe 8 aprilie, 7 mai, 5 iunie, 5 iulie, 3 august. 2 septembrie, 2 octombrie, 30 noiembrie, 30 decembrie. Fiecare zodie reacţionează diferit la fazele lunii, după cum vom vedea în cele ce urmează.

Berbec

Luna Nouă le creşte competitivitatea şi îi poate face mai agresivi decât este cazul. Luna Plină îi face dornici de cunoaştere pe aceşti nativi.

Taur

Pe timp de Lună Nouă, Taurii devin mai curajoşi, dar şi mai insistenţi. Când Luna Plină se manifestă, aceşti nativi devin mai tăcuţi, mai cumpătaţi.

Gemeni

Luna Nouă este momentul în care Gemenii strălucesc, iar creativitatea lor este la cele mai înalte cote. În vreme de Lună Plină, aceştia devin neîncrezători şi ar trebui să lase deciziile importante pentru altă dată.

Rac

Luna este patroana Racului, iar când aceasta este nouă, nativul se poate simţi mai inhibat ca de obicei. Când luna este plină, nativul devine mai încrezător şi are o energie debordantă.

Leu

Luna Nouă îi ajută să ia cele mai bune decizii şi îi ajută să fie plini de inspiraţie. Luna Plină le mai taie din elan şi îi face să fie prudenţi.

Fecioară

Luna Nouă le aduce un mare plus de încredere şi le dă senzaţia că pot reuşi în tot ceea ce îşi propun. Luna Plină îi face pe aceşti nativi mai agresivi şi dornici de ceartă.

Balanţă

Viaţa amoroasă a Balanţelor prosperă pe timp de Lună Nouă, dar Luna Plină poate să complice chiar şi cele mai simple lucruri din viaţa lor.

Scorpion

Luna Nouă îi face foarte activi şi plăcuţi, dar Luna Plină le dă viaţa peste cap şi îi face mai irascibili decât în mod normal.

Săgetător

Se simt plini de energie pe timp de Lună Nouă şi ar face orice, însă pe timpul Lunii Pline, Săgetătorii încep să devină mai apatici, dar şi puţin aroganţi.

Capricorn

Luna Nouă îi ajută să ia cele mai bune decizii în afaceri, dar Luna Plină îi face extrem de sensibili.

Vărsător

Luna Nouă este perfectă pentru începuturi şi pentru a face schimbări în viaţă, în vreme ce Luna Plină le aduce mari dificultăţi de comunicare.

Peşti

Luna Nouă îi ajută să se relaxeze, în vreme ce cea plină îi face foarte anxioşi şi agitaţi.