Lumea mondenă este mai bogată cu un bebeluș. Cântăreața Ellie Goulding a născut primul ei copil. FOTO

Publicat: 03/05/2021 | 10:41

Cântăreața britanică Ellie Goulding a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 34 de ani. Sexul copilului nu a fost dezvăluit nici acum, spre dezamăgirea fanilor.

Cel care a anunțat nașterea lui Ellie Goulding, este nimeni altul decât Caspar Jopling, soțul artistei. El a publicat, pe Instagram, o imagine în care apar niște flori cu mesajul:

„Atât mama cât și bebelușul sunt bine și fericiți Vă rugăm, în perioada care urmează să ne respectați intimitatea, pentru că avem nevoie unul de altul în aceste momente fericite”, a scris Caspar.

A anunțat publicul în luna a opta

Autoarea piesei „Lights” a spus că înainte de a rămâne însărcinată se află în cea mai bună formă din viață să și cu greu i-a venit să creadă că abdomenul ei va lua proporții. Însă poftele au început să-și facă repede efectul.

„Nu era planificat. Nu credeam că ideea de a rămâne însărcinată va deveni realitate. Să fiu însărcinată mă face să mă simt umană. (…) Am forme pe care nu le-am avut niciodată. Îmi plac. Și soțului meu îi plac.

Am trecut de la aroganță pe care mi-o dădeau salatele mele sănătoase și mic-dejunurile cu semințe și alune, la McDonalds, asta era ce-mi doream cel mai mult”, a spus ea râzând, într-un interviu pentru Vogue. 

Poftele i-au provocat panică

„M-am speriat, dintr-odată pofteam numai la lucruri rele! Că și cum atunci când copilul asta a pus stăpânire pe corpul meu ar fi zis: ‘La naiba, nu, nu vreau broccoli, spanac, varză! Vreau numai zahăr și carbohidrați’”, a continuat Ellie.

Goulding și soțul ei, în vârstă de 29 de ani, de profesie dealer de artă, s-au căsătorit în august 2019, în Anglia. Cântăreața a purtat la ceremonie o rochie personalizată în stil victorian, creată de brandul Chloe.