Lumea interlopă, în alertă de gradul zero din nou! Cine a dat ordinul să fie asasinat Bebino, după ce a fost la un pas de moarte

Publicat: 08/02/2020 | 12:52

Este alertă de gradul zero din nou în lumea interlopă, la mai puțin de o lună de la răfuiala mafiotă din cartierul bucureștean Tei-Toboc, în timpul căreia Bebino a fost spintecat cu o macetă de unul dintre rivalii săi, alături de care… culmea, și-a petrecut noaptea de Revelion. Potrivit celor mai noi informații în acest caz, s-a aflat cine a dat ordinul să fie asasinat liderul Clanului Sportivilor, după ce a fost la un pas de moarte.

Citește și: Rasturnare de situatie! Vestea primita de Bebino in urma cu putin timp!

Cine a dat ordinul să fie asasinat Bebino, după ce a fost la un pas de moarte

La scurt timp după ce s-a aflat cât de grav a fost rănit Bebino în urma scandalului sângeros, dușmanii săi au vrut să răzbune în timp ce el se afla pe patul de spital. Surse judiciare au dezvăluit că pe numele lui King Kong din Berceni, așa cum a fost supranumit interlopul, s-ar fi strâns multe “note de plată”. Unul dintre cei mai periculoși inamici ai lui Marius Alecu ar fi un anume Remus Cocalaru, un infractor extrem de periculos, care a stat mulți ani după gratii fapte cu violență extremă, relatează spynews.ro. În urmă cu ceva timp, acesta ar fi fost implicat într-un conflict care l-a avut de cealaltă parte a baricadei chiar pe Bebino.

Citește și: Nou scandal în lumea interlopă! Interlopii din Bârlad, amenințați de celebrul Bebino pe ritmuri de manele

Aceleași surse au mai povestit că liderul Clanului Sportivilor ar fi vrut să-l lovească pe dușmanul său, însă ar fi ratat. Pentru că era în dezavantaj, Remus Cocalaru nu ar fi ripostat imediat și ar fi așteptat un moment oportun pentru răzbunare…. Iar momentul potrivit a fost imediat ce Bebino a fost încătușat și s-a aflat că ar urma să fie transferat în Spitalul Penitenciar Jilava. Atunci, rivalul lui Marius Alecu le-ar fi oamenilor lui aflați în închisoare să-l înjunghie mortal chiar în perioada în care era internat într-un salon. Informațiile au ajuns la angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor, iar Bebino a fost plasat în arest la domiciliu, deși este acuzat de tentativă de omor.

Citește și: Nepotul lui Napoleon de la Dinamo a cerut “camerele de supraveghere” în apărarea lui! Cine l-ar fi spintecat, de fapt, pe Bebino

Marius Alin Alecu, alias Bebino, s-a remarcat încă din copilărie ca fiind un individ extrem de violent. Conform unor mărturii, el obișnuia să se bată încă din adolescență, motiv pentru care, pe când avea 17 ani, s-a ales cu un dosar penal după ce l-a tăiat pe față pe fiul fostului primar al sectorului 6, Cristian Poteraș. După ce a crescut, el a urmat același drum… al violențelor și a devenit liderul Clanului Sportivilor.