Lumea fotbalului este în şoc după moartea lui Martin Tudor! Ce a apărut pe internet, după ce fostul portar a făcut infarct

Publicat: 30/03/2020 | 14:57

O veste tulburătoare a lovit lumea fotbalului românesc. Fostul portar al Stelei, Martin Tudor a decedat după un infarct, la doar 43 de ani. Tragedia s-a produs la Reșița.

Martin Tudor a avut o carieră fulminantă, a cucerit trei trofee în România, toate cu Steaua București: două titluri de campion (2000-2001 și 2004-2005) și o Supercupă a României (2000-2001). După ce s-a retras din fotbal, a început o carieră de antrenor, tot în cadrul clubului Steaua București, a antrenat și în străinătate, la Ittihad, dar în 2017 a revenit în țară și a lucrat pentru Juventus București, CSM Reșița și Sportul Snagov.

Decesul subit al lui Martin Tudor, la doar 43 de ani i-a șocat pe toți colegii lui din lumea fotbalului. În mediul online au început să circule o mulțime de mesaje de condoleanțe, iar pagina de Facebook a fotbalistului a fost luat cu asalt. (CITEȘTE ȘI: DRAMA NEŞTIUTĂ A LUI MARTIN TUDOR! CINE ESTE LAURA, CEA CARE I-A FOST SOŢIE. DIVORŢUL L-A MĂCINAT)

Toată lumea este îndurerată, iar colegii lui și-au exprimat sentimentele de regret. Fotbalistul Dragoș Huiban a postat o fotografie cu întreg grupul sportiv Snagov pe care a însoțit-o de mesajul:  „Rămas bun Tudorică din partea grupului de la Sportul Snagov 2018/2019. Dumnezeu să te odihnească!

La fel a făcut și Valeriu Argăseală, președintele FCSB, care a scris „Dumnezeu să-l aibă în grijă!”

În același sentiment, Ionel Dănciulescu, coleg și adversar s-a declarat devastat.  „Nu-mi vine să cred! Sunt șocat! Nu am cuvinte ce să zic! Dintr-o dată așa! Era antrenor cu portarii, făcea mișcare. E o veste care mă devastează pentru că am fost coechipieri la Steaua. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat fotbalistul pentru ProSport.

Antrenorul Reșiței, Dorinel Munteanu a fost și el extrem de afectat de trecerea în neființă  a lui Martin Tudor.  „Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Îl cunoșteam bine pe Tudorică. M-a prins și la Steaua, dar a lucrat cu mine la CFR Cluj. Eu l-am adus la CFR când eram antrenor în Gruia…Când am aflat că a murit mi-am adus aminte dintr-o dată și de dispariția lui Didi Prodan…dar nu mai am cuvinte”, a spus Munteanu, potrivit ProSport.

O mulțime de alte mesaje de condoleanțe și regret au fost transmise în mediul online în memoria lui Martin Tudor.