Lumea cinematografie înregistrează încă o victimă din cauza coronavirusului! Actorul Mark Blum s-a stins din viață, după ce a fost contaminat

Publicat: 26/03/2020 | 23:40

Coronavirus a mai făcut o victimă în lumea cinematografiei. Actorul Mark Blum a decedat după ce a contactat virusul, la vârsta de 69 de ani.

Vestea tragică a fost făcută publică printr-un omagiu adus actorului, de unul dintre teatrele din New York, acolo unde activa actorul. (CITEȘTE ȘI: SCRIITORUL PAUL GOMA A MURIT DIN CAUZA INFECTĂRII CU CORONAVIRUS. ANUNȚUL A FOST FĂCUT DE BIOGRAFA ȘI CONFIDENTA LUI)

„Aducem cu dragoste un ultim omagiu prietenului nostru drag Mark Blum. Mulțumim Mark pentru tot ce ai făcut pentru teatrul nostru și pentru publicul din întreaga lume”, au transmis reprezentanții teatrului Playwrights Horizons, conform presei internaționale.

Mark Blum a lăsat în urmă o carieră bogată, de 40 de ani. A fost protagonist al serialului „Crocodile Dundee”, a avut un rol important în serialul „You”, unde l-a interpretat pe Mr. Mooney. Actorul a mai jucat în ecranizări celebre ca „Almost Family”, „The Good Fight”, „Desperately Seeking Susan” și a fost prezent pe scena marilor teatre.

Mai multe nume sonore din industrie s-au arătat foarte afectate de trecerea în neființă a celebrului actor. Acestea și-au exprimat tristețe prin o serie de postări pe rețelele de socializare. (VEZI ȘI: COVID-19. NUMĂRUL MORȚILOR A AJUNS LA 23! CEL MAI TÂNĂR AVEA 45 DE ANI)

„Îmi pare atât de rău pentru familia și fanii lui. A fost un actor minunat și un om foarte bun. Să te odihnești în pace”, a fost mesajul actriței Rosanna Arquette.

„Am descoperit un actor și un om grozav. Am fost norocos pentru că a jucat în un dintre piesele mele”, a scris dramaturgul Jack Canfora.

„Mark Blum a fost atât de generos, amabil și bun. A fost o adevărată bucurie să joc alături de el în ”The Assembled Parties”, a fost mesajul actriței Judith Light.