Lulu Pascu, fost concurent de la ”Românii au talent”, se zbate între viață și moarte

Publicat: 30/12/2020 | 12:02

Lulu Pascu, fost concurent la Românii au talent, show ce se difuzează pe Pro TV, are mari probleme medicale. El se zbate între viață și moarte, aflându-se acum în comă.

Lulu Pascu a aprticipat la două ediții ale urmăritului show și a primit, de fiecare dată, patru de „Da”. Numai că acum traversează o perioadă dificilă. Conform portalului online de știri Buzoienii, muzicantul din Nehoiu a fost lovit de o mașină în timp ce traversa, lângă o trecere de pietoni. Martorii accidentului au fost cei care au alertat echipajele de intervenție, iar Lulu Pascu a ajuns imediat la spitalul din Nehoiu.

Lulu Pascu, fost concurent de la ”Românii au talent”, se zbate între viață și moarte

Apoi, starea sa gravă a făcut ca medicii să decidă transferul la Brașov. „În această seară, în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN10 către cartierul Lunca Mare de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 63 de ani, din Nehoiu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal. iar polițiștii continuă cercetările”, a transmis biroul de presă al IPJ Buzău.

Lulu Pascu a apărut pentru prima oară pe scena Românii au talent alături de Titu Vânătoru, profesor de canto la Nehoiu. Au interpretat atunci „Drumurile noastre toate”, iar la final au primit patru de ”DA”, din partea juraților. La a doua apariție în platoul Pro TV, în aceeași formulă, cei doi au cântat „Sărut femeie mâna ta”. Și de această data au fost încununați cu patru de ”DA”.