„Luiza și Alexandra sunt vii”. Maria Ghiorghiu a aflat unde se află, de fapt, fetele răpite de Gheorghe Dincă în Caracal

Publicat: 08/12/2019 | 11:42

Maria Ghiorghiu a postat un mesaj tulburător pe blogul său, acolo unde își prezintă, de mai multă vreme, premonițiile și visele. Celebra prezicătoare se referă, de această dată, la cazul ”Caracal”, scriind despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două adolescente care au fost ucise – așa cum a declarat acesta în fața anchetatorilor – de ”Monstrul din Caracal”, Gheorghe Dincă.

Au existat informații conform cărora cele două fete nu ar fi moarte, ci s-ar afla în Italia. Însă nimic nu este sigur din acest punct de vedere, numai rezultatele oficiale ale anchetei putând confirma sau infirma o astfel de ipoteză. Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul personal un mesaj surprizător. Maria Ghiorghiu susține că Luiza și Alexandra nu sunt moarte, ci au fost victimele unei rețele de trafic de carne vie. Au ”mari probleme” în aceste zile și este nevoie ca toată lumea să se roage pentru ele.

Mai mult, prezicătoarea anunță că Luiza va ajunge prima acasă și va povesti prin ce a trecut.

”Tot in aceasta dimineata,aud mai multe glasuri care strigau in cor:
             „Alexandra! Alexandra!
Asa cum se striga la proteste, tot la fel se striga aici numele Alexandrei, a fetei traficate.
Apoi, un alt glas spune:
               Luiza!
              Drumul Luizei este acolo, spre Sus!
Iar alte glasuri dragilor,strigau :
           Moarte ! Moarte !”
Dragii mei, iata un Mesaj ingrijorator pentru viata fetelor traficate. Nu putem spune ca sunt moarte, deoarece,nu sunt ! 
Fetele sunt vii si traficate, iar in aceste zile din viata lor chinuita, au mari probleme.
Sa ne rugam pentru aceste fete dragilor, sa ne rugam ca ele sa reziste si sa revina cat mai curand in sânul familiei greu incercate.
Asa cum stim deja dintr-un alt articol, Luiza va fi prima care va ajunge acasa si va spune toate prin cate a trecut.
                                   Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.