Luiza Melencu, traficată? Minciunile lui Gheorghe Dincă pentru a scăpa: ”El a crezut că spunând…”

Publicat: 09/01/2020 | 22:33

Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu, însă în cazul celeilalte victime a sa, Luiza Melencu, spune că niște persoane au luat-o de la el de acasă. El a dat și numele celor implicați.

Doar că în urma verificărilor, acestea nu ar exista. Ce spune avocatul familiei Melencu? „Au fost verificate. Sunt persoane care nu există. Vasile Popovici și Francesca nu știu cum au venit și le-au luat. I s-a spus că nu există, apoi a zis că sunt alte persoane. Sunt minciuni. El a crezut că spunând această minciună va scăpa de una dintre fapte. Spune că el a răpit-o, a dus-o acasă și că au venit alții și i-au luat-o. E clar că a mințit. Vor trimit dosarul în judecată pentru ambele fapte, pentru ambele persoane”, suţine Carmen Obârşanu. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, ATAC DUR DUPĂ CE DINCĂ ȘI-A SCHIMBAT DECLARAȚIA REFERITOARE LA LUIZA MELENCU: ”NE APROPIEM DE ADEVĂR. FETELE SUNT ÎN VIAȚĂ ȘI TOTUL E O MASCARADĂ!”)

Claudiu Lasoschi, avocatul monstrului din Caracal, spune că dosarul este finalizat. ”A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația.

Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a declarat acesta. (NU RATA: ESTE OFICIAL: LUIZA MELENCU TRĂIEȘTE! DETALIUL-BOMBĂ ÎN CAZUL CARACAL)

Mama Luizei: „Nu am sperat, asta am spus de la început”

Mama Luizei a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că fiica ei a fost violată de mai mulţi bărbaţi şi traficată. „Nu am sperat, asta am spus de la început despre Luiza. Am fost convinşi că a fost dată la pont. Ţin să cred treaba asta, a fost traficată şi dată la pont! Am garanţie, însă nu o să am dovezi, dar jur că adevărul se va afla. Noi nu ştim sigur că Luiza s-a urcat în acea maşină, pentru că nu se vede în ce maşină se urcă. Nu-mi reiese că fiica mea este ucisă! Asta este opţiunea noastră de la început. Speranţa noastră este că Luiza trăieşte şi ştim sigur că a fost traficată, nu ucisă cum zice el”, a spus mama Luizei.