Luiza este vie! Gheorghe Dincă a anunțat astăzi că nu a ucis-o

Publicat: 06/01/2020 | 18:26

Luiza este vie! Gheorghe Dincă a anunțat astăzi că nu a ucis-o pe tânără.

Răsturnare de situație în cazul Caracal!

Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, vrea să ajungă din nou în fața procurorilor, pentru a-și schimba declarația. Gheorghe Dincă susține că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

Alexandru Cumpănașu a reacționat după ce Dincă a declarat că nu a omorât-o pe Luiza Melencu.

”Ce sa vezi? Cine isi va da demisia acum?!!! DOMNUL Gheorghe Dinca zice acum ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu. Cred ca golanii din familia lui incep sa tremure impreuna cu clanul Baboi si alte clanuri. In acest caz, este EVIDENT ca nici Alexandra nu a fost omorata de Dinca. LOGIC. Ne-au luat de prosti atata timp. Si daca nu le-a omorat unde sunt?!!! DIICOT, alte institutii si lideri?! Desi eu nu exclud si varianta in care Dinca este PUS sa recunoasca adevarul chiar de catre DIICOT si alti….fie pentru disjungerea dosarului si condamnarea mai rapida a nemernicului in cazul Alexandrei fie fata a fost vazuta sau gasita si unii incearca sa mai salveze ce se poate salva din onoarea statului roman. Speculatii desigur! Dar realitatea incepe sa fie clara: Alexandra si Luiza nu au fost omorate de Dinca ci traficate de familia lui si alte clanuri interlope! Rezista ingerul nostru!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul său de Facebook.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a organizat un marș pașnic sâmbătă, ora 14:00, în Piața Constituției.

”ROMANI, HAIDETI LA MARSUL ORGANIZAT SAMBATA ORA 14:00 IN PIATA CONSTITUTIEI! ALEXANDRA si LUIZA NU SUNT MOARTE DINCA A RECUNOSCUT SA NE APARAM COPII Pt confirmare participare mars: mruianu@yahoo.de
Luati si copiii. Va fi pasnic. Trebuie sa le aratam ca nu-si bat joc de copiii nostri!”, a mai scris Alexandru Cumpănașu.