Lui Gabi Bădălău n-o să-i placă deloc când o să vadă! Claudia Pătrășcanu și-a făcut iubit? Postarea fără inhibiții a cântăreței

Publicat: 22/04/2021 | 10:54

Claudia Pătrășcanu se pare că iubește din nou! Cântăreața a făcut o postare destul de explicită în acest sens, lăsând de înțeles privitorilor că nu mai este o femeie liberă.

Vedeta a postat o fotografie cu doi îndrăgostiți, în vacanță, în timp ce au parte de un moment romantic, care a venit însoțită de un mesaj indirect la adresa unui potențial iubit. Nu este prima oară când Claudia dă de înțeles că are un iubit sau un admirator. În urmă cu câteva săptămâni, artista s-a pozat în locuința sa din Agigea cu un buchet de flori primit cadou.

”N-am nimic de spus… Vrei să spui tu ceva?”, a fost mesajul pe care l-a scris artista, semn că s-ar iubi nebunește cu cineva.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru gabi Bădălău

După ultima întrevedere de la tribunal din urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu a mărturisit furioasă în presă că încă soțul ei vrea să o decadă din drepturi și să îi ia copiii definitiv, cerând custodie exclusive.

”Îi dai unui om un deget și îți ia toată mâna. Vrea să-mi ia copiii! Am spus tot. Vrea să-mi ia copiii. Una spune la TV și alta face în instanță. Niciodată nu s-a pus problema unei împăcări. Când ești bun, ești luat de… înțelegeți? În loc să vadă binele suprem al copiilor, el își vede interesul și răutatea. Nu pot să spun ce au spus domnii judecători”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.