Ludovic Orban, veste neaşteptată! A aflat rezultatul pentru noul coronavirus (COVID-19)

Publicat: 24/03/2020 | 08:44

În această dimineaţă, Ludovic Orban a primit o veste neaşteptată! Premierul României a aflat rezultatul pentru noul coronavirus (COVID-19). De altfel, şi ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare au fost informaţi dacă au fost infectaţi sau nu cu virusul ucigaş din China.

Citeşte şi: OMS, avertisment sumbru: “Pandemia de coronavirus se accelerează. Trebuie să atacăm virusul cu tactici agresive”

Ludovic Orban a aflat rezultatul pentru noul coronavirus (COVID-19)

Potrivit rezultatului celui de-al doilea test, şeful Guvernului nu a contractat noul coronavirus (SARS-CoV-2) . Aceeaşi veste minunată au primit-o şi alţi politicieni, care erau în izolare la domiciliu, după ce s-au întâlnit cu parlamentari infectaţi cu COVID-19.

Nu rata: Primul județ din România care va intra în carantină totală. Când se va întâmpla, cât va dura și cum vor circula locuitorii

“Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ.
În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, au transmis în această dimineaţă oficialii Grupului de Comunicare Strategică.

Află şi: Restricții pe timp de noapte, în România, din cauza coronavirusului. Au fost date deja primele amenzi

Conform celui mai noi bilanţ, în ţara noastră s-au înregistrat şapte decese din cauza coronavirusului, iar în Italia, 601 morți, dar și 408 vindecați în 24 de ore. În plus, restricțiile de circulație au fost activate în România!