Ludovic Orban a făcut anunțul: ”Va mai dura!” Ce mesaj le-a transmis românilor

Publicat: 08/04/2020 | 21:50

Ludovic Orban, premierul României, a avut un mesaj pentru români, pe care-i roagă să mai reziste în case. De asemenea, Orban, a mai anunțat că România a început producția de echipamente sanitare. (CITEȘTE ȘI: LUDOVIC ORBAN, MESAJ FERM PENTRU MEDICI: “SĂ-ȘI FACĂ DATORIA, ESTE MISIUNEA PE CARE ȘI-AU ASUMAT-O! ÎN TOATE ȚĂRILE…”)

„Președintele împreună cu Guvernul analizează situația. Președintele a prelungit starea de urgență, urmărim evoluția și pregătim revenirea la normalitate.

SENATUL A VOTAT! COPIII CADRELOR MEDICALE CARE MOR ÎN LUPTA CONTRA CORONAVIRUS VOR AVEA PENSII DE URMAȘ

Revenirea depinde de români, dacă respectă regulile. Estimările sunt pentru 1 mai. După ce trecem probabil de această dată se vor diminua cazurile. Ne dorim să se petreacă cât mai repede.

Simt că există o relaxare, dar nu trebuie să fie așa. Suntem de câteva zile pe un platou, nu sunt nici creștere, nici în scădere. Suntem departe de a ne relaxa. Îi rog pe români să mai reziste, să respecte tot ce am spus. Deplasarea să se facă doar pentru situațile din ordonanțele militare.

50 DE MEDICI OFERĂ GRATUIT CONSILIERE PE PLATFORMA MEDICI PENTRU ROMÂNIA. ESTE ÎNSĂ NEVOIE DE MAI MULȚI VOLUNTARI!

Acționăm pe două direcții. Cred că am depoășit momentul de criză a materialelor. Au intrat prin Unifarm sau ONAC multe materiale și echipamente sanitare.

Măștile pentru populație, pe lângă importuri, suntem angrenați într-un proces de susținere a producătorilor români care vor să facă aceste echipamente și substanțe. Deja se produc în România măști, combinezoane și substanțe. Numărul producătorilor va crește.

STRIGĂTUL DE AJUTOR AL CADRELOR MEDICALE DIN CONSTANȚA: ”AVEM NEVOIE DE SPAȚIU DE CAZARE PENTRU REPAUSUL ÎNTRE TURELE DE LUCRU, LUNGI ȘI EXTREM DE SOLICITANTE”

Când vom avea cantități suficiente, vom da și la persoanele vulnerabile”, a declarat Ludovic Orban, la B1TV.